20:02 Dom i saveti Recept kraljice ELIZABETE za PALAČINKE: Sama ih je spremala, a slatkiš je oduševio i jednog AMERIČKOG predsednika
17:30 Dom i saveti Prebranac je IDEALAN za ručak: Recept za pasulj koji SVI vole u koji možete dodati i MESA
15:15 Dom i saveti Najukusnije LAZANJE koje ćete probati: Recept je takav da se spremljeno JELO topi u ustima
10:39 Dom i saveti Prema BAKINOM receptu spremite ZIMNICU: Peglane PAPRIKE su blago ljute, ali bez konzervansa
15:20 Dom i saveti Recept za TRADICIONALNO jelo iz Vojvodine: Spremite TARANU sa kobasicom koja je sjajna za RUČAK
14:00 Dom i saveti Tradicionalni CRNOGORSKI smočani KAČAMAK: Omijeni ručak naših PREDAKA, redak recept koji se zadržao na našim krajevima
20:20 Dom i saveti Najbolji RECEPT za VRGANJE: Mogu se poslužiti i kao GLAVNO jelo, a toliko su ukusni da se TOPE u ustima
14:20 Dom i saveti Da li je OVO RECEPT za NAJUKUSNIJU BORANIJU? Kad je baš OVAKO spremite i DECA je obožavaju
18:00 Porodica NAJ ŽENA na Festivalu SRPSKE trpeze: Izabarali smo NAJ DOMAĆICU i NAJ MAMU, Sanja i Ljuba kući odnele vredne NAGRADE
09:00 Dom i saveti Recept za dobro poznat DORUČAK sa jedinstvenim dodatkom: Jaja sa TUNJEVINOM su nešto što još danas morate da ISPROBATE!
21:08 Dom i saveti Da li čarape pre spavanja ostavljate pored kreveta? Kada čujete objašnjenje, nikad to više nećete uraditi
20:41 Ispovesti Žene priznale da rade ove jezive stvari: Okej, neke sigurno radite i vi, a od nekih će vam se okrenuti želudac
20:17 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla
19:48 Lepota i Moda Ovo je najtraženiji džemper u Srbiji! Nosile smo ga kao klinke, jednostavan je, praktičan i preudoban
19:21 Dom i saveti Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama
18:54 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 9. decembar: Blizancima ne gine svađa, a Vagama se smeši romansa