12:23 Ispovesti Devojku su brutalno IZBACILI iz teretane samo zbog OVOGA: A o poniženju koje je doživela sada bruji CEO SVET
19:00 Ispovesti Mrzela je teretanu, a sad je pokazala šokantnu transformaciju: Od buce do vitke devojke izvajanog tela za samo 100 dana
16:30 Ispovesti Đinu je dečko zamolio da se pokrije u teretani: Brutalno mu je odgovorila, sada joj svi aplaudiraju
15:16 Lepota i Moda Sada izgleda PET puta bolje nego kada je bila devojka: Motivacija je svima, a OVAKO je nekada izgledala!
20:30 Ispovesti Celu trudnoću je trenirala: Kada se PORODILA bila je iznenađena - "Ovo je sve zbog teretane"
15:32 Porodica Majčinstvo zamagljuje vaš identitet i vaše mesto u svetu: Dete u KENGURA i pravac TERETANA, borba sa POSTPOROĐAJNOM depresijom
09:00 Ispovesti Devojka (21) posle TRENINGA pojela čokoladicu i UMRLA: Evo gde je bila KOBNA greška tragičnoh ishoda
08:34 Lepota i Moda Ovo je JEDINA TAJNA lepote Monike Beluči: Poznata glumica NAPOKON otkrila ono što su SVI želeli da znaju
08:00 Dom i saveti Da li je bolje ići UJUTRU ili UVEČE u teretanu? Konačno rešena misterija u koje doba dana je ZDRAVIJE vežbati
12:58 Ispovesti Znam da mi je ćerka, ali stvarno je preterala: Radovala sam se njenom venčanju, a ona me je ovako ,,častila"
12:33 Zdravlje Sa 100 godina je dobila rak: Svi su mislili da je to kraj, ali ona je uspela da se izvuče, pa onda otkrila tajnu dugovečnosti
12:07 Dom i saveti Bolje od limunade: Pronašli smo piće koje najbolje osvežava, ne morate da idete u kafić, lako se pravi kod kuće
11:46 Poznati ,,Očajna sam": Pevačica iz čista mira otkazala nastup, pa onda napravila dramu ovom porukom
11:20 Horoskop Bićete u centru pažnje: Neptun kreće retrogradno i menja život iz korena, više ništa neće biti kao pre
10:52 Poznati Nikakvi dijamanti i raskoš: Megan Markl i princ Hari ovako slave godišnjicu, uživaju u kolaču koji vole i Srbi