Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : kuvanje

zaprška
20:02 Dom i saveti

Čorbasta jela će biti 100 puta ukusnija: Ovako se pravi najbolja zaprška, jedan trik daje poseban šmek svakom specijalitetu

Dženifer Lopez
20:27 Poznati

Dženifer Lopez u haljini do pupka dohvatila se kutlače: "Samo ona može da kuva u toaleti za Oskara"

Shutterstock/L.Koroleva
18:38 Dom i saveti

Svi ovde pogreše, nikako ga ovako ne pripremajte: Evo kako da skuvate najbolji zeleni čaj

Shutterstock/Cansu Ogurlu
18:09 Dom i saveti

Ovo je najčešća greška koju pravite kada kuvate kafu: Nikako ne radite ovo, samo je spržite bespotrebno

krompir
21:16 Dom i saveti

Neće se raspadati i biti gnjecav, takav je najbolji za salate i pire: Evo šta treba da dodate u vodu kada kuvate krompir da bi bio još ukusniji

Poznati
15:27 Poznati

"Otpustili su me jer sam sebi odsekao prst": Nećete verovati čime se Harison Ford bavio pre holivudske karijere

šerpa
15:21 Dom i saveti

ZABORAVITE NA MIRISE OD KUVANJA Dovoljno je da stavite ovu namirnicu blizu šporeta

par
14:12 Porodica

"Od kada sam se udala, nisam skuvala nijedan ručak": Žena iz Srbije se pohvalila mužem, a Balkanci osuli žestoku paljbu po njoj

kafa
13:05 Dom i saveti

Ovako će turska kafa biti savršeno kremasta: Petra otkrila u čemu je caka pravljenja ovog omiljenog napitka

pirinač
18:31 Dom i saveti

Kako se pravilno kuva pirinač? Ovako vam se zrna neće slepiti, a 1 korak je ključan

Ako ih prvi put spremate, ovo je savet zlata vredan: Znate li kako se pravilno kuvaju njoke?
21:35 Dom i saveti

Ako ih prvi put spremate, ovo je savet zlata vredan: Znate li kako se pravilno kuvaju njoke?

pasulj
09:36 Dom i saveti

Pasulj pre kuvanja nikako ne potapajte u vodu: Umesto toga, iskoristite ovu namirnicu, doktori tvrde da je zdravije

1 2 3 4 5 6 7
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

cipele
15:37 Lepota i Moda

Ma kakve baletanke, ovog leta svi žele venecijanke: Najtraženije cipele sezone, žene u Srbiji se takmiče koja će pre da ih kupi

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

palačinke
13:06 Dom i saveti

Posne palačinke od 2 sastojka! Kuvar otkriva trik iz restorana zbog kojeg su uvek tanke i mekane!

Shutterstock
10:33 Dom i saveti

Zaboravila sam da isključim klimu kad sam otišla na more: Kad je stigao račun za struju, sledila sam se od cifre!

veš mašina
15:44 Dom i saveti

Veš se oseća? Svi pravimo istu grešku, zbog nje odeća nikad ne miriše sveže, bolje probajte ovo

Shutterstock
13:30 Dom i saveti

Travnjak kao iz filma: Evo kako da trava raste baš tamo gde treba, baštovani znaju u čemu je stvar

frižider
20:02 Dom i saveti

Da li znate da krpe treba da držite u fižideru? Kada čujete razlog, nikada ih više nećete slagati po fiokama

watch-icon

Preporučujemo

palačinke
13:06 Dom i saveti

Posne palačinke od 2 sastojka! Kuvar otkriva trik iz restorana zbog kojeg su uvek tanke i mekane!

žena
12:35 Lepota i Moda

Koliko često se treba šišati? Poznati frizer otkriva kako prepoznati da je vreme za skraćivanje krajeva

žena
12:06 Horoskop

Ne može im niko ništa: Ova 2 znaka horoskopa čuvaju anđeli, sreća ih prati na svakom koraku

žena
11:36 Zdravlje

Vrućina vas iscrpljuje? Jedite ove 3 namirnice koje bukvalno hlade telo iznutra!

sidni svini
11:05 Poznati

Ona ja nova Bondova devojka: Očarala je sve, čak i Džefa Bezosa, ali fanovi filma misle da to ne zaslužuje

Shutterstock
10:33 Dom i saveti

Zaboravila sam da isključim klimu kad sam otišla na more: Kad je stigao račun za struju, sledila sam se od cifre!

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.