21:00 Dom i saveti Biće ukusniji, skuvaće se za tren oka, time štedite maksimalno struju: Kada ovo dodate u krompir koji se kuva, momentalno postaje sočniji i preukusan
17:35 Dom i saveti Svi tragaju za savršeno hrskavom slaninom i evo ga rešenje: Izgleda kao da je spremana u najpoznatijem restoranu — kuvar dodao samo jedan sastojak
14:56 Dom i saveti Spada u omraženo povrće, a najgore je što retko ko ume da ga skuva: Ovako se priprema brokoli, čak će ga i probirljivci odmah smazati
20:02 Dom i saveti Čorbasta jela će biti 100 puta ukusnija: Ovako se pravi najbolja zaprška, jedan trik daje poseban šmek svakom specijalitetu
20:27 Poznati Dženifer Lopez u haljini do pupka dohvatila se kutlače: "Samo ona može da kuva u toaleti za Oskara"
18:38 Dom i saveti Svi ovde pogreše, nikako ga ovako ne pripremajte: Evo kako da skuvate najbolji zeleni čaj
18:09 Dom i saveti Ovo je najčešća greška koju pravite kada kuvate kafu: Nikako ne radite ovo, samo je spržite bespotrebno
21:16 Dom i saveti Neće se raspadati i biti gnjecav, takav je najbolji za salate i pire: Evo šta treba da dodate u vodu kada kuvate krompir da bi bio još ukusniji
15:27 Poznati "Otpustili su me jer sam sebi odsekao prst": Nećete verovati čime se Harison Ford bavio pre holivudske karijere
15:21 Dom i saveti ZABORAVITE NA MIRISE OD KUVANJA Dovoljno je da stavite ovu namirnicu blizu šporeta
13:36 Dom i saveti Žene u Srbiji poludele za ovim trikom: Evo šta dodaju u vodu kad kuvaju krompir, em se brže skuva, em se ne raspada
14:12 Porodica "Od kada sam se udala, nisam skuvala nijedan ručak": Žena iz Srbije se pohvalila mužem, a Balkanci osuli žestoku paljbu po njoj
15:42 Horoskop Za njih je druga polovina februara pravi haos! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem
14:37 Dom i saveti Sprečite da odeća miriše na buđ i vlagu: Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar
13:20 Dom i saveti Palačinke će biti mekane i vazdušaste: Primenite trik iz restorana, garantovano će vam uspeti!
12:48 Dom i saveti Sudopera će sijati kao ogledalo: Jedna stvar iz kuhinje uklanja sav kamenac, toga se nikada ne biste setili!