22:00 Dom i saveti Najbolje i prirodno rešenje za KOMARCE, od ovoga se ne vraćaju: Stavite ovo na KOŽU, odlično je i za UJEDE
14:15 Dom i saveti Rešite se KOMARACA sa samo DVA sastojka, a to nisu voda i sirće: Mirisaćete predivno, a svaki insekt će pobeći od vas
19:40 Dom i saveti Rešite se BUBA zauvek pomoću ove SMESE: Komarci i ostali insekti će BEŽATI od vaše kuće
13:00 Dom i saveti Krpelji, komarci, muve i pčele vole ove BOJE: Izbegavajte ih ako želite mir dok odmarate
18:00 Zdravlje Ovu KRVNU grupu KOMARCI najviše vole: Pored toga obožavaju LJUDE koji često piju jedan napitak, ako ga izbacite rešićete problem!
21:48 Dom i saveti Stavite SAKSIJE ovog cveća na PROZOR: Komarci od njih beže i više vam NEĆE smetati
22:40 Dom i saveti Napravite sredstvo koje odbija KOMARCE: Samo na ovaj način moći ćete da UŽIVATE u letnjim danima
13:30 Dom i saveti NAPRAVITE domaće SREDSTVO protiv KOMARACA: Potrebna su vam samo DVA sastojka, a štitiće vas celo LETO!
12:34 Zdravlje Komarci UNAPRED biraju koga će ujesti: Jedan FAKTOR je presudan, ako imate OVO na koži, vi ste za njih poslastica
22:35 Dom i saveti Od ovoga KOMARCI i MUVE beže i ne vraćaju se: Pomešajte sirće, ĐUMBIR i ova TRI sastojka i gledajte ČUDO
16:20 Zdravlje Komarci imaju svoje FAVORITE: Obožavaju ljude sa OVOM krvnom grupom, a evo šta je razlog
17:46 Ispovesti Prelistala sam tajni dnevnik svog muža: Ruke su mi se tresle, oblio me hladan znoj, kad sam počela da okrećem stranice...
17:15 Poznati "Sve puno psećeg izmeta, frižider prazan, a onda su krenule batine...": Slavni glumac se prvi put oglasio nakon stravičnih memoara njegove ćerke - "sve je istina"
16:55 Dom i saveti Ovako se to radi: Momak oduševio milione - Uspeo je da okreči ceo zid za samo 30 sekundi, evo u čemu je caka
16:30 Lepota i Moda Kad je sa 18 rodila, svi joj okrenuli leđa: Put od bede do modne piste - živela u teškom siromaštvu, sad zgrće milione
16:05 Horoskop Dolazi im vreme sreće: Ovim horoskopskim znakovima sprema se iznenadni novčani dobitak
15:40 Ispovesti Brankica (44) se kaje ali smatra da ovo previše: 'Prevarila sam muža, a on me tri godine najstrašnije kažnjava i spava u odvojenoj sobi'