13:40 Dom i saveti Ova začinska biljka je "smrt" za komarce: Od njenog mirisa opasni insekti beže glavom bez obzira
11:23 Zdravlje 7 razloga zbog kojih ste magnet za komarce: Evo zbog čega ove male krvopije baš vas urnišu!
16:31 Dom i saveti Komarce rasteruje u sekundi: Nećete ih ni videti ovog leta ako napravite ovu jednostavnu prirodnu mešavinu
20:00 Zdravlje Komarci me živu pojedoše, sve sam probala: Odbija ih samo mešavina ova 2 začina, to me je spasilo
16:50 Dom i saveti Neki ljudi ih privlače kao magnet: Ovo je ključni faktor zašto komarci biraju baš vas, a druge zaobilaze
16:20 Dom i saveti Od ovog mirisa komarci beže kao ludi: Poprskajte ga na kožu i gledajte kako će se razbežati!
14:00 Dom i saveti Komarci biraju "žrtve" na osnovu krvne grupe, ali i još nečega: Otkrijte da li ste magnet za ove krvopije
13:20 Dom i saveti Muve i komarce nećete ni videti ovog leta: Stavite 2 limuna u rernu i ostavite otvorena vrata preko noći
14:26 Zdravlje Komarci najviše napadaju ljude sa ovom krvnom grupom: Još ako pijete ovo piće, ima da vas urnišu
10:45 Zdravlje ‘Batut’ izdao upozorenje na groznicu Zapadnog Nila: 14 novih slučajeva zaraze – "nosite dugu odeću i mažite kožu"
16:08 Dom i saveti Sprej koji rešava komarce: Dodajte samo nekoliko kapi ovog sastojka i više vas neće bockati, provereno deluje
21:56 Poznati Spiskala sve tatine milione, pa završila u prikolici punoj buđi: Da stvar bude još gora, zbog bivšeg muža sada je u dugovima do guše!
21:28 Horoskop Tri najtvrdoglavija horoskopska znaka: Bolje je raspravljati se sa zidovima, nego poklušavati njima nešto da dokažete!
21:05 Lepota i Moda Leto 2025 u znaku frizure Kejt Midlton: Srpkinje samo ovakve talase traže, ma ne zanima ih ništa drugo!
20:38 Zdravlje Vodeći lekar izdao ozbiljno upozorenje: Ovaj kozmetički proizvod može izazvati slepilo, a žene ga koriste svakodnevno!
20:12 Ispovesti Kakav bezobrazluk i bahatost: Mlada nije imala milosti za svoju drugaricu koja nije imala para da dođe na svadbu
19:46 Poznati Drugoj ženi je napravio dete, a bivša nema hleba da jede: Glumac sada slavi život, dok je prva supruga u samom paklu