17:19 Zdravlje GODINAMA NIJE MOGLA DA SMRŠA: Promenila je samo JEDNU naviku i bez problema skinula 30 KILOGRAMA za godinu dana!
16:28 Zdravlje Imala je 160 KILOGRAMA, a danas iz šale istrči po ČETIRI maratona: Ova žena je podelila ŠEST SAVETA kako da SMRŠATE i zavolite sami sebe!
21:15 Dom i saveti Sve vreme se POGREŠNO merite: Niste "debeli" već samo neupućeni kako se pravilno koristi VAGA!
17:00 Zdravlje "Ubija" želju za CIGARETAMA i topi KILOGRAME: Ovu BILJKU možete uzgajati u stanu ili dvorištu, a evo i kako se KORISTI!
12:10 Zdravlje Dijeta u koju se MANEKENKE "kunu": Sa ovom rigoroznom ishranom Sindi Kroford za NEDELJU dana skida PET KILOGRAMA!
21:59 Zdravlje Eliksir koji diže IMUNITET, a skida KILOGRAME: Potrebne su vam samo DVE kašike dnevno!
09:38 Poznati Nataša Bekvalac se šokirala svojom KILAŽOM: "Prolazila sam kroz faze totalnog EMOTIVNOG ludila"
15:17 Zdravlje "Bilo me je sramota kada se popnem na sprat i ostanem bez DAHA": Promenila je samo JEDNU naviku i za 18 meseci smršala 60 KILOGRAMA!
15:20 Zdravlje Merio se na STOČNOJ vagi: Za 15 meseci smršao je neverovatnih 143 kilograma, a povod je i više nego opravdan!
08:40 Zdravlje Izbegavajte za doručak ove 4 namirnice: Nadimaju stomak, stvaraju nervozu i osećaj umora
08:15 Dom i saveti Koliko često treba prati peškire? Stručnjaci objašnjavaju na koje stvari da obratimo pažnju, ovo morate da znate
07:51 Poznati Život su mu obeležile tragedije: Sam je sebi bio najveći neprijatelj, a umro je je juče u teškim mukama, potpuno sam
07:25 Poznati Poznati glumac preminuo od raka grla: Ovo su simptomi opake bolesti koji mnogi ignorišu i mešaju sa prehladom
21:36 Lepota i Moda Popularna frizura 70-tih je hit proleća: Daje kosi izuzetan volumen i briše godine sa lica