16:11 Ispovesti Videla je svoj odraz u ogledalu i podvukla crtu: SAMOHRANA majka ČETVORO dece skinula je 30 kilograma, čim je izbacila ovo iz ISHRANE
22:38 Zdravlje Kada su joj roditelji POGINULI našla je utehu u HRANI: Onda je za godinu dana smršala 60 KILOGRAMA i izbacila TRI namirnice iz ISHRANE
11:42 Ispovesti "Prijatelji nisu mogli da me PREPOZNAJU": Sara je ranije doručkovala HAMBURGERE, a danas se hvali kako je smršala 40 KILOGRAMA
13:45 Zdravlje Ona je SUPER ŽENA: Evo kako je SAMOHRANA majka sa TROJE dece skinula više od 75 KILOGRAMA, njena priča je ODUŠEVILA mnoge
09:11 Zdravlje Psiholozi znaju u čemu je "FORA": Evo zbog čega ste dobili na KILAŽI kada ste odlučili da "batalite" cigarete
08:43 Zdravlje Voditeljka se za 10 meseci praktično prepolovila, ANETA je smršala čak 30 KILOGRAMA, nećete je prepoznati na PRVI pogled
16:30 Zdravlje Dijetičari su konačno "provalili" šta RADI: Dodavanjem ovog ZAČINA u VODU dobijate "MAGIČNI" napitak za topljenje KILOGRAMA
12:26 Zdravlje Počnite da pijete KAFU na ovaj način: Sa lakoćom ćete smršati i dobiti na MIŠIĆNOJ masi u ISTO vreme
20:48 Zdravlje Stručnjaci su se složili da je ovo najbolji "LEK" za skidanje kilaže: Zbog OVOG otkrića stroge dijete polako padaju u ZABORAV
08:30 Dom i saveti Zbog ove ČETIRI banalne greške NEĆETE izgubiti ni gram: Fitnes trener objašnjava ZAŠTO je važno "raskinuti" sa VAGOM
19:35 Ispovesti "Nisam bila savršena, imala sam 169 kilograma i stalno mi se jelo nešto SLATKO": Ova devojka je NEVEROVATNA, skinula je 92 KILOGRAMA za manje od GODINU DANA, a jela je SLATKO
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale