14:45 Porodica Šok u PORODILIŠTU: Sve je izgledalo normalno dok novorođenče nije otvorilo usta, ovo niko nije OČEKIVAO!
20:30 Ispovesti Zvali su je "ŽENA SA KONJSKIM ZUBIMA": Kao devojčica je doživela NESREĆU koja joj je poremetila VILICU a sada izgleda potpuno DRUGAČIJE!
15:35 Porodica Pohvalili su se TURSKIM ZUBIMA: Ljudi su POLUDELI kada su videli na šta njihov OSMEH liči
13:46 Ispovesti Sredio sam ZUBE u Turskoj i sad mi se svi SMEJU: U noćnom klubu izgledam kao SVETILJKA (VIDEO)
11:27 Porodica "ZNAM kada ste TRUDNI pre nego što sami saznate": Stomatološkinja otkrila kako ZUBARI znaju da ste u DRUGOM stanju pre svih simptoma
16:55 Lepota i Moda Mučite muku sa ŽUTIM ZUBIMA? Izbelite ih na potpuno prirodan način, biće vam potrebna samo jedna BANANA
20:00 Horoskop Šta znači sanjati zube? Stari SANOVNIK kaže - ako su vam ISPADALI u snu, to nije DOBAR ZNAK!
08:00 Zdravlje DEKA 62 godine nije posetio ZUBARA: Svi ZUBI su mu SAVRŠENO zdravi, a ovo je njegova strogo ČUVANA tajna
22:30 Lepota i Moda Napravite prirodnu SMESU za izbeljivanje ZUBA: Potrebna su vam DVA sastojka koja sigurno imate u kući
09:23 Lepota i Moda Mislili ste da samo SLATKIŠI uništavaju zube? Ovo je SPISAK namirnica koje treba da izbacimo ako hoćemo da sačuvamo BELINU
21:59 Horoskop Ako vam sada ne ide, ne brinite, dolazi vaše vreme: Posle 40. godine ova 3 horoskopska znaka će početi da se bogate, pare stižu niotkuda
21:29 Dom i saveti Nemojte da dozvolite da ‘’zaplače’’, obratite pažnju! Kako da adam, biljka koja skoro nikome ne cveta, vama ipak procevata
21:00 Poznati Bez trunke šminke i u kupaćem: Evo kako izgleda Milica Milša (57) u najopuštenijem izdanju, brčka se u bazenu
20:26 Zdravlje Svaka kuća ga poseduje, a niko nema pojma koje blago ima: Evo koje voće je najzdravije na svetu
19:57 Dom i saveti Jesu izdržljiva, ali nisu imuna na fleke: Evo 3 načina za čišćenje sedišta u automobilu, leti ovo morate raditi obavezno
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 12. avgust: Ribe, uložite malo više truda da biste došli do cilja, zato Blizanci neće imati tih problema