20:30 Ispovesti Zvali su je "ŽENA SA KONJSKIM ZUBIMA": Kao devojčica je doživela NESREĆU koja joj je poremetila VILICU a sada izgleda potpuno DRUGAČIJE!
15:35 Porodica Pohvalili su se TURSKIM ZUBIMA: Ljudi su POLUDELI kada su videli na šta njihov OSMEH liči
13:46 Ispovesti Sredio sam ZUBE u Turskoj i sad mi se svi SMEJU: U noćnom klubu izgledam kao SVETILJKA (VIDEO)
11:27 Porodica "ZNAM kada ste TRUDNI pre nego što sami saznate": Stomatološkinja otkrila kako ZUBARI znaju da ste u DRUGOM stanju pre svih simptoma
16:55 Lepota i Moda Mučite muku sa ŽUTIM ZUBIMA? Izbelite ih na potpuno prirodan način, biće vam potrebna samo jedna BANANA
20:00 Horoskop Šta znači sanjati zube? Stari SANOVNIK kaže - ako su vam ISPADALI u snu, to nije DOBAR ZNAK!
08:00 Zdravlje DEKA 62 godine nije posetio ZUBARA: Svi ZUBI su mu SAVRŠENO zdravi, a ovo je njegova strogo ČUVANA tajna
22:30 Lepota i Moda Napravite prirodnu SMESU za izbeljivanje ZUBA: Potrebna su vam DVA sastojka koja sigurno imate u kući
09:23 Lepota i Moda Mislili ste da samo SLATKIŠI uništavaju zube? Ovo je SPISAK namirnica koje treba da izbacimo ako hoćemo da sačuvamo BELINU
11:45 Lepota i Moda Ovih PET namirnica TRAJNO uništavaju zube: Izbegavajte ih u širokom luku, ubrzavaju stvaranje karijesa
09:02 Poznati Prva slika Harija Potera: Snimanje serije tek počelo, a mali čarobnjak već ima more fanova u Srbiji
08:31 Zdravlje Čudo za imunitet: Jutro započnite napitkom od žutog praha, svi ga imamo u kuhinji, za tren će vam dati energiju
21:53 Porodica Saznajte da li ste fatalna žena: Ako posedujete ove 3 osobine, na vas nisu imuni ni najtvrđi muškarci
21:26 Lepota i Moda Beograđanke odlepile za jednim modnim detaljem: Hit je leta, bez ovoga ne idu na plažu, a bogami ni u grad!
20:50 Horoskop Ova 2 astro znaka su najstroži roditelji: Njihovo "ne" zna da zaboli, ali zato je dete posle toga spremno za život!
20:27 Dom i saveti Smrdibube preziru jednu biljku: Posadite je, pa im više neće pasti na pamet da vam ulaze u kuću!