10:30 Zdravlje Sa OVIM treba da ispirate usta svako JUTRO: Sprečava KARIJES i ubija loš ZADAH, tehnika stara 3000 godina!
21:20 Poznati Bela Hadid se BORI sa infektivnom bolešću: Napada mozak, zube, nervni sistem, a dobija se ujedom KOMARCA
22:00 Ispovesti Holivudski osmeh iz TURSKE koštao ju je MNOGO: Sada ne može ni USTA da zatvori, a ovo se dešava kada progovori (VIDEO)
14:45 Porodica Šok u PORODILIŠTU: Sve je izgledalo normalno dok novorođenče nije otvorilo usta, ovo niko nije OČEKIVAO!
20:30 Ispovesti Zvali su je "ŽENA SA KONJSKIM ZUBIMA": Kao devojčica je doživela NESREĆU koja joj je poremetila VILICU a sada izgleda potpuno DRUGAČIJE!
15:35 Porodica Pohvalili su se TURSKIM ZUBIMA: Ljudi su POLUDELI kada su videli na šta njihov OSMEH liči
13:46 Ispovesti Sredio sam ZUBE u Turskoj i sad mi se svi SMEJU: U noćnom klubu izgledam kao SVETILJKA (VIDEO)
11:27 Porodica "ZNAM kada ste TRUDNI pre nego što sami saznate": Stomatološkinja otkrila kako ZUBARI znaju da ste u DRUGOM stanju pre svih simptoma
16:55 Lepota i Moda Mučite muku sa ŽUTIM ZUBIMA? Izbelite ih na potpuno prirodan način, biće vam potrebna samo jedna BANANA
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac