18:58 Zdravlje Dobro pogledajte svoje zube: Ova promena može nagovestiti loše navike, ako ih primetite vreme je da se obratite zubaru
17:28 Zdravlje Misteriozna bolest mi zagorčava život: Ljudima deluje smešno, ali zbog nje sam 24 sata dnevno u bolovima, imam samo jedan plan
10:22 Zdravlje Zubi gube belinu zbog njih: Niste ni svesni koliko ove namirnice kvare lepotu vašeg osmeha, a evo šta preporučuju eksperti
10:02 Zdravlje Zubi beli kao biseri: Evo kako da na prirodan način održite lep i blistav osmeh, zaboravite na izbeljivanje
10:03 Zdravlje Znaju da lažete čim zinete: Stomatolozi vide ovih 8 navika u vašim ustima, jedna je posebno šokantna
10:33 Zdravlje Obratite pažnju na zube: Mogu da otkriju rizik od opasne bolesti, javlja se kod žena starijih od 65 godina
12:34 Poznati "Stare sam uništio potpuno": Robi Vilijams pohvalio se novom promenom na sebi, a onda se umešala i žena i nastao je haos!
10:15 Zdravlje Pažljivo birajte konac za zube: Od ključne je važnosti kakvog je materijala, a evo i zašto
09:05 Zdravlje Stomatolog upozorava: "Ovu metodu svi koriste za izbeljivanje zuba, a zapravo šteti zubnoj gleđi i čini ih žutima"
20:57 Zdravlje Svi grešimo: Doktor objašnjava kako treba da peremo zube, ovaj način je definitivno najbolji
21:30 Poznati Gornja usna mu nezaustavljivo raste: Kanje Vest ponovo šokirao izgledom, fanovi zabrinuti za slavnog repera
07:51 Poznati Život su mu obeležile tragedije: Sam je sebi bio najveći neprijatelj, a umro je je juče u teškim mukama, potpuno sam
07:25 Poznati Poznati glumac preminuo od raka grla: Ovo su simptomi opake bolesti koji mnogi ignorišu i mešaju sa prehladom
21:36 Lepota i Moda Popularna frizura 70-tih je hit proleća: Daje kosi izuzetan volumen i briše godine sa lica
21:07 Poznati Rođeni otac ga je mrzeo iz dna duše: Još kao dečak je zgrnuo milione, ali život ga je samo šibao
20:46 Lepota i Moda A, imala je sve: Slavna manekenka vodila je naizgled savršen život, ali iza sjaja skrivao se pakao