14:15 Porodica Januar je mesec kada se ljudi najviše RAZVODE: Evo zašto se baš sada DEŠAVA, jedna stvar je prelomna!
18:28 Ispovesti Tvrdim da je RODBINA daleko od nekadašnje "SVETINJE": Ono što ti oni misle, NEPRIJATELJ ni ne pomišlja!
14:00 Porodica Šest stvari koje treba da URADITE pre samog kraja godine: Aktivirajte MAGIJU i spremite se za SJAJNE stvari ali završite OVO do 31. decembra!
14:06 Poznati Neda Ukraden je OTKRILA HOROR detalje iz svog ŽIVOTA: "Ne znam kako sam postala NEPRIJATELJ gradu koji toliko volim", zbog ćerke nije ODUSTALA od profesije
12:29 Porodica Šta sam naučila na PSIHOTERAPIJI: Ovo su KLJUČNE rečenice koje su mi PROMENILE ŽIVOT i oterale sve MANIPULATORE iz njega
16:30 Lepota i Moda Ljudi ne mogu da veruju da je u pitanju ISTA osoba: Izgled ovo devojke PRE i POSLE šminkanja je ŠOKANTAN
12:16 Horoskop Mlad MESEC nam stiže u UTORAK: Ovu ENERGIJU morate da iskoristite i promenite svoj život iz KORENA!
16:40 Porodica Mačka sprečila ORUŽANU PLJAČKU I SPASILA ŽIVOT VLASNIKU: Nesvakidašnja priča kojom su SVI oduševljeni
22:00 Porodica Ruski PSIHOLOG Mihail Labvorski otkriva: Istinsku LJUBAV i SREĆU možete da privučete jedino na OVAJ način!
12:30 Poznati Posle 60 godina otkrivena MISTERIJA njene SMRTI: Na dan kada je umrla posetio je OVAJ čovek koga danas krive za TRAGEDIJU
20:14 Poznati Usnija Redžepova je umrla u TEŠKIM mukama: Na sahranu joj od kolega NIKO nije došao, a ovo je bila njena POSLEDNJA ŽELJA
14:15 Poznati Ni crna pantera nije imuna na bivšeg: Naomi se vratila staroj ljubavi, fatalni di džej pomrsio joj sve konce
13:40 Dom i saveti Spas od paklenih vrućina: Ovaj napitak hladi telo, štiti srce, kožu i topi kilograme
13:15 Zdravlje Visoki holesterol može se videti u očima: Može biti jako opasno ako primetite ovu promenu
13:02 Dom i saveti Malo ljudi zna čemu služi dugme "dry": Tajna funkcija klima uređaja koja štedi novac
12:50 Dom i saveti Ritual čišćenja koji se naše bake izvodile jednom mesečno: Ako želite da se u kuću vrati zdravlje, mir, sreća uradite 1 stvar. a tiče se podova
12:24 Poznati Opet se digla frka oko nje, šta je to sada radila? Je l' to sužavala struk ponovo, evo kako sada izgleda