12:20 Poznati Džejn Fonda progovorila o svom zdravlju: Iako je u devetoj deceniji, oseća se sjajno, njene savete će upamtiti svaka žena!
13:40 Porodica Deka koji je DOŽIVEO svoj 109. rođendan, deli TAJNU svoje dugovečnosti: Sve je jako jednostavno, OVA prosta stavka je najbitnija!
17:00 Dom i saveti Odmah izbacite ove tri TOKSIČNE navike: One vas sprečavaju da živite PUNIM PLUĆIMA!
11:50 Poznati Pre 18 godina je svojim hitom osvojio SVET: Pričalo se za njega da je GEJ, da strejt muškarci ne mogu tako da VRCKAJU kukovima, a veran je samo jednoj ženi
14:35 Porodica Mislila je da ima problem sa BUBREZIMA: Doktori su tvrdili isto do OVOG momenta, zadnja kontrola joj je doslovno promenila ŽIVOT!
20:30 Poznati Sekta joj je ŽIVOT upropastila: Supruga Erosa Ramacotija je živela kao PRINCEZA, bila je žrtva LAŽNIH terapeuta, isprali su joj mozak "Terali su me da komuniciram sa mrtvacima"
14:15 Porodica Januar je mesec kada se ljudi najviše RAZVODE: Evo zašto se baš sada DEŠAVA, jedna stvar je prelomna!
18:28 Ispovesti Tvrdim da je RODBINA daleko od nekadašnje "SVETINJE": Ono što ti oni misle, NEPRIJATELJ ni ne pomišlja!
14:00 Porodica Šest stvari koje treba da URADITE pre samog kraja godine: Aktivirajte MAGIJU i spremite se za SJAJNE stvari ali završite OVO do 31. decembra!
14:06 Poznati Neda Ukraden je OTKRILA HOROR detalje iz svog ŽIVOTA: "Ne znam kako sam postala NEPRIJATELJ gradu koji toliko volim", zbog ćerke nije ODUSTALA od profesije
12:29 Porodica Šta sam naučila na PSIHOTERAPIJI: Ovo su KLJUČNE rečenice koje su mi PROMENILE ŽIVOT i oterale sve MANIPULATORE iz njega
22:01 Porodica Na Veliki petak ne solite hranu i ne dirajte nož: Srpski običaji koji se prenose s kolena na koleno
21:37 Dom i saveti Koliko dugo se kuvaju jaja? Da bi bila savršeno tvrda za kucanje, potrebno je tačno ovoliko minuta
20:46 Ispovesti Kada se farbaju jaja? Popadija Višnja objasnila da li se to radi na Veliki petak ili subotu
20:21 Dom i saveti Kako očistiti fugne na pločicama: Uz ovaj jednostavan trik, buđ i prljavština nestaju za 5 minuta!
19:55 Porodica Žena pokazala kako farba jaja u WC šolji! Tvrdi da je tako najbrže, a ljudima se povraća dok gledaju!