11:01 Horoskop Ovo je put do PUNOG NOVČANIKA: Evo kako će svaki HOROSKOPSKI znak da zaradi mnogo više novca u 2022. godini!
08:03 Horoskop U MARTU su čak i čuda moguća: Ovo su 3 NAJVAŽNIJA datuma za SVAKI HOROSOKOPSKI znak u 2022. godini!
08:00 Horoskop Dnevni horoskop za SREDU, 12. januar: Škorpije, na izmaku ste SNAGE, Rakovi, problemi sa PARTNEROM!
08:15 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 11. januar: Vagi ljubav cveta, a OVOM ZNAKU danas baš ništa ne ide od ruke
08:59 Horoskop Dnevni horoskop za 10. januar: Izbegavajte BIKOVE, danas će biti promenljivog raspoloženja, dok će VAGE imate savršenu komunikaciju sa svima
09:00 Horoskop Dnevni horoskop za 9. januar: Škorpije će zadesiti SUSRET KOJI MENJA SVE, Bikovima od ranog jutra kreće NIZBRDO
16:01 Horoskop Ko NAJTEŽE PRAŠTA, a ko NE UME DA VOLI: Po 5 činjenica koje NISTE ZNALI o svakom horoskopskom znaku!
10:40 Horoskop Njima SREĆA nije baš "pri ruci": Ova TRI znaka će samo želeti da ŠTO PRE PROĐE JANUAR!
21:00 Porodica Božićni filmovi za svaki HOROSKOPSKI znak: Vage vole romantične filmove poput filma "Praznika", dok će Jarčevi uživati u mračnom humoru u filmu "Kako je Grinč ukrao Božić"
08:59 Horoskop Dnevni HOROSKOP za PETAK, 7. JANUAR: Ovaj VELIKI praznik će doneti SREĆU Škorpijama, a Ribe danas prate veliki SUKOBI
10:40 Horoskop 14. januara počinje RETROGRADNI MERKUR, ali to nije sve: Tu su još dve planete koje će da naprave kompletni HAOS!
21:31 Zdravlje Ovaj čaj rešiće vas nervoze, ima da spavate kao beba: Pije se samo jedna šolja pred spavanje
21:08 Dom i saveti Da li čarape pre spavanja ostavljate pored kreveta? Kada čujete objašnjenje, nikad to više nećete uraditi
20:41 Ispovesti Žene priznale da rade ove jezive stvari: Okej, neke sigurno radite i vi, a od nekih će vam se okrenuti želudac
20:17 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla
19:48 Lepota i Moda Ovo je najtraženiji džemper u Srbiji! Nosile smo ga kao klinke, jednostavan je, praktičan i preudoban
19:21 Dom i saveti Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama