18:45 Horoskop HOROSKOP OTKRIVA KAKVA STE DOMAĆICA: Neke žene su za ovo rođene, a neke bi najradije plakale kad im pomenete kuvanje i kućne poslove!
16:30 Horoskop Ko je najveći EGOISTA, a ko najgore ZLOPAMTILO?! Ovu su MANE svih HOROSKOPSKIH znakova!
08:30 Horoskop Dnevni horoskop za PETAK, 21. januar: Bikovi, smanjite BAHATOST, zažalićete, Device, pred vama je lep ljubavni period
12:15 Horoskop Ovo su NAJOPASNIJI dani u FEBRUARU: Problemi dolaze sa svih strana, ne uzdajte se u sreću tada!
08:00 Horoskop Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 20. januar: Vage, "ubiće" vas ta nestabilnost, Škorpije, stižu dobre vesti iz inostranstva!
20:10 Horoskop Od DANAS Uran kreće da "rastura": Ovi horoskopski znakovi osetiće OZBILJNU PROMENU, pojedinima se nikako neće dopasti!
16:16 Horoskop RETROGRADNI MERKUR NOSI SVE PRED SOBOM: Ova ČETIRI ZNAKA gube tlo pod nogama, a neki i POSAO i BRAK
07:59 Horoskop Dnevni horoskop za SREDU, 19. januar: Ovnovi obratite pažnju na ISRANU, a Lavove danas očekuje velika PODRŠKA
13:35 Horoskop Šta nam je doneo PRVI PUN MESEC noćas? Ova ČETIRI horoskopska znaka doživeće pravi PREOBRAŽAJ!
08:00 Horoskop Dnevni horoskop za UTORAK, 18. januar: Rak je pred razvodom, Strelčevi budite oprezni na POSLU
14:35 Horoskop Evo šta su numerolozi "prorekli" Novaku Đokoviću: Još pre DEVET godina se ZNALO, ovo je SUDBINSKI momenat
21:31 Zdravlje Ovaj čaj rešiće vas nervoze, ima da spavate kao beba: Pije se samo jedna šolja pred spavanje
21:08 Dom i saveti Da li čarape pre spavanja ostavljate pored kreveta? Kada čujete objašnjenje, nikad to više nećete uraditi
20:41 Ispovesti Žene priznale da rade ove jezive stvari: Okej, neke sigurno radite i vi, a od nekih će vam se okrenuti želudac
20:17 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla
19:48 Lepota i Moda Ovo je najtraženiji džemper u Srbiji! Nosile smo ga kao klinke, jednostavan je, praktičan i preudoban
19:21 Dom i saveti Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama