18:20 Horoskop Tri ZNAKA su pravi SREĆNICI jer im JUL donosi NOVAC: Oni će se OBOGATITI, očekujte dobitke u ovom mesecu
15:45 Horoskop Najpoznatija ruska astrološkinja TATJANA GLOBA otkriva: Ovo nas OČEKUJE u drugoj polovini GODINE, jedan znak neće moći da izbegne PROBLEME, a drugom će SREĆA pasti sa neba!
20:00 Horoskop Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 5. JUL: Devicama sledi ozbiljan razgovor u vezi POSLA, Strelčevi će saznati nešto BITNO od partnera
17:30 Horoskop Tri horoskopska znaka koja ne obraćaju pažnju na fizički izgled, zaljubljuju se u nešto sasvim NEOČEKIVANO za njih
20:00 Horoskop Dnevni HOROSKOP za PONEDELJAK, 4. JUL: Bikovi, budite malo MUDRI, Lavovi, ljubavna situacija vam se KOMPLIKUJE
13:00 Horoskop Ovaj HOROSKOPSKI znak se najčešće RAZVODI: Brak im nije SIGURNOST, niti sreća ka kojoj teže
18:47 Horoskop Najpoznatiji RUSKI astrolog OTKRIVA: U julu će ONI imati najveće sreće i NOVCA, a jedan znak može da očekuje samo TEŠKOĆE i padove!
12:49 Horoskop Njima se sprema POSLOVNI i finansijski KRAH: Ovi horoskopski ZNAKOVI u julu neće znati šta ih je SNAŠLO, biće i NEPRIJATNIH iznenađenja
11:11 Horoskop Ovo su 6 NAJSREĆNIJIH dana u JULU: Svima se ispunjavaju ŽELJE, samo pazite, neki od NJIH mogu da nose i LOŠU energiju
22:35 Horoskop Izračunajte u kom znaku vam je MARS: Otkriva kakvog MUŠKARCA zaista želite u svom životu
20:05 Horoskop Dnevni HOROSKOP za SUBOTU, 2. JUL: Device, novčana situacija je veoma NESTABILNA, Ribe, pazite se NERVOZE zbog bliske osobe
18:50 Horoskop Julom dominira MOĆAN broj 7: Poznata NUMEROLOŠKINJA kaže da ISTINA izlazi na videlo, a možete ostvariti i svoje SNOVE
20:17 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla
19:48 Lepota i Moda Ovo je najtraženiji džemper u Srbiji! Nosile smo ga kao klinke, jednostavan je, praktičan i preudoban
19:21 Dom i saveti Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama
18:54 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 9. decembar: Blizancima ne gine svađa, a Vagama se smeši romansa
18:23 Lepota i Moda Šest meseci nećete morati da idete kod frizera! Šta je korejska trajna o kojoj žene u Srbiji danima pričaju?
17:57 Lepota i Moda Nema ko se nije okrenuo za njom, a neki su se i kristili: Žena milijardera se pojavila u mini kaputu, nosi ga kao haljinu