20:00 Horoskop Dnevni HOROSKOP za 20. JUL: Jarčevi imaju poslovnog NEPRIJATELJA, Ovnovi HITNO da prekontrolišu PRITISAK
12:05 Horoskop Ovi horoskopski znakovi su osuđeni na PROPAST: Uvek se razvedu, svi sa njima raskidaju i OSTAJU SAMI DO KRAJA ŽIVOTA
17:21 Horoskop Astrološkinja Nena otkriva šta nam donosi VENERA u RAKU? Sreća u LJUBAVI smeši se svima osim OVOM ZNAKU, ako već nije, neka se pripremi za SAMOĆU
10:23 Horoskop Veliki NEDELJNI NOVČANI horoskop od 18. do 24. JULA: Vagama zavisi materijalno stanje od JEDNE situacije, Rakovi upadaju u novčane probleme
20:05 Horoskop Dnevni HOROSKOP za PONEDELJAK 18. JUL: Lavovi, DOŽIVEĆETE ljubavni ROLERKOSTER, Rakovi, nije sjajna situacija kad je u pitanju ZDRAVLJE
11:30 Horoskop Ova TRI horoskopska znaka ne znaju za NEUSPEH: Zapisano im je u ZVEZDAMA da ostvare sve svoje CILJEVE
20:25 Horoskop Dnevni HOROSKOP za NEDELJU 17. JUL: Bikovi, konačno vam od jedne osobe stižu RADOSNE VESTI, Ribe, ne potiskujte EMOCIJE jer ćete se pokajati
12:00 Horoskop Sutra je MAGIČAN dan i ŽELJE se ostvaruju: Svi će imati SREĆE 17. jula, a evo šta ZNAKOVI mogu da očekuju, ljubav se NJIMA smeši
09:40 Horoskop Stižu MLAD Mesec i snažan retrogradni JUPITER: Kombinacija podstiče na PROMENE u FINANSIJAMA, OVE stvari morate da IZBEGAVATE
20:00 Horoskop Dnevni HOROSKOP za subotu, 16. JUL: Ovnovi, dvoumite se oko POSLA i zarade, Lavovi, rešićete neke stvari iz PROŠLOSTI
18:45 Horoskop Teška ODLUKA i PROMENA čeka ova TRI znaka: Zbog JEDNOG poteza će im se do jeseni u potpunosti PROMENITI život
11:54 Porodica Ćerki sam ostavila stan, a ona mi se ne javlja 8 meseci: Zna da sam teško bolesna, zašto me ovako muči?
11:23 Poznati Anđelina Džoli ništa više ne krije: Holivudska ikona konačno pokazuje ono što je dugo držala u tajnosti, žene joj se klanjaju
11:02 Dom i saveti Ako vas bole kolena – verovatno vam fali OVAJ mineral: Hrskavica bez njega propada
10:43 Ispovesti Sok koji ima svaka kuća u Srbiji, uništio joj je jetru! Lekari su mislili da je alkoholičarka, a ona alkohol nije ni "liznula"
10:20 Dom i saveti Jeftino voće štiti srce i poboljšava pamćenje: Ima ga u svakoj prodavnici, a malo ko zna koliko je moćno
10:00 Dom i saveti Ne čekajte zvono na vratima: Evo šta treba uraditi pre nego što primite goste u svoj dom, sada je idealno vreme