19:30 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 16. decembar: Blizancima Merkur stvara probleme, Device boli glava, Vage podržava jedna osoba
17:45 Horoskop Njima će novac "pasti sa neba": Obavezno igrajte loto ako ste rođeni u ovom znaku, zgnućete brdo para
17:04 Horoskop Apsolutni genijalci: Ljudi rođeni u ovom znaku imaju snažan intelekt i uvek su o svemu informisani, muškarci znaju zašto ih vole
15:04 Horoskop Dobro pogledajte DANAŠNJI datum: Ovo je poseban dan, ako uradite OVO, stižu vam i SREĆA i pare
12:55 Horoskop U godini rođenja najvažniji je poslednja cifra: Otkriva sve o našoj sudbini, karakteru i budućnosti
18:58 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 15. decembar: Bik se nalazi u ljubavnom lavirintu, Rak dobija lepe vesti na poslu
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 14. decembar: Ovnovi, više odmarajte, Jarčevi, čuvajte se naglih odluka
17:53 Horoskop Žene rođene u ova 3 znaka su teške kao đavo: Ljubav i brak su im najveći životni izazovi
15:16 Horoskop Žene rođene u ova tri znaka su rođene za luksuz: Njima je suđeno da se kupaju u parama
08:37 Horoskop Budite veoma oprezni s njima: Ova četiri horoskopska znaka vole da iskorišćavaju druge
15:29 Horoskop Pare im ležu na račun baš pred Novu godinu! Ova 3 znaka konačno se rešavaju dugova i kredita, stiže im veliki novac
15:07 Dom i saveti Znate li koja je razlika između srpske i turske kafe? U kuvaru iz 1967. sve jasno piše, Turci u džezvu prvo dodaju ovo
14:44 Ispovesti Verenik mi je umro od infarkta dva sata pre svadbe! Posle tri meseca otkrila sam njegovu jezivu tajnu, zanemela sam od užasa
14:22 Zdravlje Prvi znaci starenja: Promene se odmah uoče na ovim delovima tela, ali sitnice mogu da zadrže mladolikost
14:07 Porodica ALTA banka uz šampione: Aleksandar Komarov najbolji rvač sveta, Vojislav Trajković najbolji trener Srbije
14:01 Dom i saveti Pasulj pre kuvanja nikako ne potapajte u vodu: Umesto toga, iskoristite ovo piće, doktori tvrde da je zdravije