22:05 Horoskop Vodi ih razum: Žene rođene u ovom znaku retko dožive veliku ljubav i najčešće ostaju same
12:09 Horoskop Zvezdana čarolija im pomaže: Danas ova 3 horoskopska znaka mogu da ispune svoje ljubavne želje
19:47 Horoskop Horoskop za utorak, 19. decembar: Devici prekid komunikacije sa partnerom, Škorpiji nova poslovna ponuda, Ovan u centru pažnje
19:00 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 18. decembar: Raku se komplikuje ljubavna situacija, Vagi se drugi mešaju u život
07:38 Horoskop Nedeljni horoskop: Biku uznemirujući događaji, Devici ljubomora je naglašena, Strelcu povišica
20:20 Horoskop Ovako raskidaju horoskopski znaci: Ovnovi su ranjivi narcisi, Blizanci kraljevi izbegavanja, a jedan je posebno zagonetan
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 17. decembar: Rakove čeka važan razgovor, problemi za Vage, a šta je sa Ovnovima?
13:05 Horoskop Kad prebole, desi se preokret i opet se zapali vatra ljubavi: Ovim znakovima horoskopa je suđeno da se venčaju sa bivšim!
09:45 Horoskop Zavodnice neodoljivog šarma: Najprivlačnije dame se rađaju u ovih 5 znakova, muškarci padaju na kolena!
15:29 Horoskop Pare im ležu na račun baš pred Novu godinu! Ova 3 znaka konačno se rešavaju dugova i kredita, stiže im veliki novac
15:07 Dom i saveti Znate li koja je razlika između srpske i turske kafe? U kuvaru iz 1967. sve jasno piše, Turci u džezvu prvo dodaju ovo
14:44 Ispovesti Verenik mi je umro od infarkta dva sata pre svadbe! Posle tri meseca otkrila sam njegovu jezivu tajnu, zanemela sam od užasa
14:22 Zdravlje Prvi znaci starenja: Promene se odmah uoče na ovim delovima tela, ali sitnice mogu da zadrže mladolikost
14:07 Porodica ALTA banka uz šampione: Aleksandar Komarov najbolji rvač sveta, Vojislav Trajković najbolji trener Srbije
14:01 Dom i saveti Pasulj pre kuvanja nikako ne potapajte u vodu: Umesto toga, iskoristite ovo piće, doktori tvrde da je zdravije