18:39 Zdravlje Dobro pogledajte noge: Simptom koji se vidi golim okom pokazuje da imate bolest koja je tihi ubica
19:20 Zdravlje Oticanje nogu na vrućini: Evo kako da sprečite tu neprijatnu pojavu, pomoći će vam jedan mineral
12:28 Zdravlje Pogledajte svoje noge: Ovaj simptom se javlja ujutru, može da ukaže na problem sa srcem, a većina ljudi mu ne pridaje značaj
17:27 Zdravlje Noge su vam naduvene "kao krofne": Dr Radović objasnio zbog čega se voda nakuplja i kad se mora lekaru
08:30 Zdravlje Ako primetite OVE promene, ODMAH se javite lekaru: Ukazuje na krvni UGRUŠAK, može se naći blizu srca, mozga ili pluća
11:40 Zdravlje Otiču vam NOGE? Rešite se PROBLEMA u samo PET koraka, OVO povrće će vam POMOĆI kao ništa do sad!
09:47 Dom i saveti Pijte TRI puta dnevno i rešite se OTEČENIH stopala: Napravite čaj od ove BILJKE i zaboravite na probleme sa nogama
16:00 Zdravlje Tokom leta izazivaju BOLOVE u nogama i jake upale: Rešite se PROŠIRENIH vena na prirodan način, OTOK će odmah nestati
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!