Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : moždani udar

žena
08:11 Zdravlje

Kada vi jedete? Vreme u koje doručkujete može da smanji rizik za srčani i moždani udar

žena
15:19 Zdravlje

Mnogi ne obraćaju pažnju: Ovo su prvi simptomi šloga, dva se često dešavaju, a važno je reagovati na vreme

Nisu samo promrzline i prehlada, mnogo je ozbiljnije: Pet načina na koje hladno vreme uništava zdravlje
10:29 Zdravlje

Nisu samo promrzline i prehlada, mnogo je ozbiljnije: Pet načina na koje hladno vreme uništava zdravlje

dr Marjana Vukićević
11:38 Zdravlje

Dva čudna simptoma javljaju se danima pre moždanog udara: Dr Vukićević objašnjava kada je vreme da odmah odete kod lekara

visok pritisak
07:14 Zdravlje

Kada visok pritisak može da izazove moždani udar: Jedan položaj je opasan, povećava rizik za čak 2 odsto

Moždani udar
10:30 Zdravlje

Simptom koji se javlja nedeljama pre moždanog udara: Ako osetite ovo, odmah kod lekara

Mislio da je vrtoglavica od umora: Moždani udar doživeo u 34. godini, sad sve upozorava na simptome koje je on ignorisao
12:05 Zdravlje

Mislio da je vrtoglavica od umora: Moždani udar doživeo u 34. godini, sad sve upozorava na simptome koje je on ignorisao

Supruga (25) čuvenog PEVAČA dobila MOŽDANI UDAR: Neurolog objašnjava zašto ova bolest napada MLADE i kako da je sprečimo
13:40 Poznati

Supruga (25) čuvenog PEVAČA dobila MOŽDANI UDAR: Neurolog objašnjava zašto ova bolest napada MLADE i kako da je sprečimo

Majina ćerka Ana je sa šest godina doživela moždani udar: Devojčica se požalila na glavobolju i odmah pala
16:30 Ispovesti

Majina ćerka Ana je sa šest godina doživela moždani udar: Devojčica se požalila na glavobolju i odmah pala

Od ponedeljka temperatura preko 30 stepeni: Lekari upozorili -Raste broj pacijenata sa moždanim i srčanim infarktom
07:37 Zdravlje

Od ponedeljka temperatura preko 30 stepeni: Lekari upozorili -Raste broj pacijenata sa moždanim i srčanim infarktom

ruke
11:40 Zdravlje

Užasna istina o povišenom holesterolu: Za pet sekundi otkrijte pravo stanje vaših krvnih sudova uz pomoć vrele vode

Moždani udar
19:45 Zdravlje

Veoma OZBILJAN simptom nije uopšte BOLAN: Prva NAZNAKA moždanog udara oseti se ČIM USTANETE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

cipele
15:37 Lepota i Moda

Ma kakve baletanke, ovog leta svi žele venecijanke: Najtraženije cipele sezone, žene u Srbiji se takmiče koja će pre da ih kupi

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

pekmez od šljiva
12:43 Dom i saveti

Baba Ružin pekmez od šljiva: Recept koji sam zapisala još kao dete i nikad lepši nisam probala

nesanica
11:55 Dom i saveti

Genijalan trik protiv nesanice: Stavite ovo oko palca i zaspaćete za 10 minuta

lubenica
10:27 Dom i saveti

Evo kako da izaberete slatku lubenicu: Prepoznaćete je po 1 znaku, probanje nije potrebno!

žena
09:37 Dom i saveti

Koju hranu ne treba držati u frižideru? Jednu namirnicu svi brže-bolje stavljaju na hlađenje, samo joj kvare ukus

česma
09:12 Dom i saveti

Kamenac nestaje: Uradite ovo jednom i više nećete morati da glancate slavinu ,,svako malo", ima da zablista

watch-icon

Preporučujemo

pekmez od šljiva
12:43 Dom i saveti

Baba Ružin pekmez od šljiva: Recept koji sam zapisala još kao dete i nikad lepši nisam probala

žena
12:35 Horoskop

Tri znaka će do 2030. plivati u parama: Evo ko će živeti kao na filmu, novac kuće, kola, putovanja

žena
12:19 Porodica

Anina tuš kabina uvek blista: „Buđ iz ćoškova skinem za 10 minuta sastojkom od 100 dinara“

nesanica
11:55 Dom i saveti

Genijalan trik protiv nesanice: Stavite ovo oko palca i zaspaćete za 10 minuta

devojka
11:30 Porodica

"Reci mužu da ućutka svoju majku": "Pobesnela sam kad mi je svekrva rekla kako da hranim šestomesečnu bebu“

princeza Dajana
11:07 Porodica

Nepopularan roditeljski trik princeze Dajane: Način na koji je smirivala neposlušnog Vilijama će vas baš iznenaditi!

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.