19:45 Zdravlje Veoma OZBILJAN simptom nije uopšte BOLAN: Prva NAZNAKA moždanog udara oseti se ČIM USTANETE
19:00 Ispovesti Izbegao je smrt za dlaku: Mislio je da je samo MAMURAN, a onda je završio na operacionom stolu
10:45 Ispovesti Kijanje ga umalo koštalo života: Ležao je i odmarao, a u sledećem trenutku je bio na OPERACIJI mozga
10:00 Zdravlje Mislila je da je obična GLAVOBOLJA i otišla da spava: Kada se probudila počeo je HOROR, simptomi bolesti su već bili vidljivi!
11:40 Zdravlje 90 dana pre moždanog udara možete da osetite ovo: Telo vam šalje ČETIRI signala, dobro obratite pažnju
10:00 Poznati Supruga Tonija Cetinskog progovorila o TEŠKOJ borbi za goli život: Dva dana ranije je osetila simptome, a onda je usledio PAKAO!
16:19 Ispovesti Bila sam u KOMI i doktori su hteli da isključe APARATE: Tata mi je postavio jedno pitanje i spasio mi ŽIVOT, ovo je ravno čudu
08:00 Zdravlje Ovo voće mnogi izbegavaju, a izuzetno je ZDRAVO: Spušta PRITISAK kao od šale i poništava unos SOLI
16:30 Ispovesti Preživela je moždani udar i dobila dijagnozu AFAZIJE: Danas ima 54 godine i radi kao MODEL
13:10 Zdravlje Zvanična STUDIJA dokazala: Žene koje su se porodile u ranim dvadesetim, imaju veći rizik od MOŽDANOG udara
11:12 Zdravlje Ako imate OVU krvnu grupu, preti vam MOŽDANI UDAR: Naučnici otkrili vezu između sastava krvi i ŠLOGA
10:35 Zdravlje Kada štucanje postaje OPASNO? Evo kada ukazuje da se bliži MOŽDANI UDAR, a evo i kada može da bude simptom ozbiljne bolesti
14:34 Porodica Kako očistiti plastične stolice: Prljavštinu će skinuti mešavina od 2 sastojka iz kuhinje, zasijaće kao nove!
14:10 Zdravlje Doktor upozorava: Ove 4 popularne namirnice zapušavaju krvne sudove, mogu izazvati infarkt i šlog!
13:45 Dom i saveti Kupatilo prljavo, kuhinja u neredu? Evo šta to otkriva o vašem umu – istina je poražavajuća
13:22 Dom i saveti Mravi vam šetaju po kupatilu, sudoperi: Domaćice se kunu u ovaj trik od 100 dinara – zauvek ćete ih se rešiti!
12:59 Poznati Znate li čija je ovo ćerka? Tata je čuveni glumac koga Srbija obožava, a ona je otkrila istinu o svom životu koja je sve šokirala
12:35 Dom i saveti UPOZORENJE! Parfem koji obožavamo u Srbiji povučen iz Evrope – sadrži opasne hemikalije