10:45 Ispovesti Kijanje ga umalo koštalo života: Ležao je i odmarao, a u sledećem trenutku je bio na OPERACIJI mozga
10:00 Zdravlje Mislila je da je obična GLAVOBOLJA i otišla da spava: Kada se probudila počeo je HOROR, simptomi bolesti su već bili vidljivi!
11:40 Zdravlje 90 dana pre moždanog udara možete da osetite ovo: Telo vam šalje ČETIRI signala, dobro obratite pažnju
10:00 Poznati Supruga Tonija Cetinskog progovorila o TEŠKOJ borbi za goli život: Dva dana ranije je osetila simptome, a onda je usledio PAKAO!
16:19 Ispovesti Bila sam u KOMI i doktori su hteli da isključe APARATE: Tata mi je postavio jedno pitanje i spasio mi ŽIVOT, ovo je ravno čudu
08:00 Zdravlje Ovo voće mnogi izbegavaju, a izuzetno je ZDRAVO: Spušta PRITISAK kao od šale i poništava unos SOLI
16:30 Ispovesti Preživela je moždani udar i dobila dijagnozu AFAZIJE: Danas ima 54 godine i radi kao MODEL
13:10 Zdravlje Zvanična STUDIJA dokazala: Žene koje su se porodile u ranim dvadesetim, imaju veći rizik od MOŽDANOG udara
11:12 Zdravlje Ako imate OVU krvnu grupu, preti vam MOŽDANI UDAR: Naučnici otkrili vezu između sastava krvi i ŠLOGA
10:35 Zdravlje Kada štucanje postaje OPASNO? Evo kada ukazuje da se bliži MOŽDANI UDAR, a evo i kada može da bude simptom ozbiljne bolesti
16:15 Zdravlje Test od 20 sekundi otkriva u kakvom je stanju vaš MOZAK: Ako ne uspete da odradite ovu VEŽBU, javite se na hitan pregled
08:30 Porodica Medicinsko ČUDO: Aparati su je ODRŽAVALI u životu, lekari su ih isključili, a evo šta se onda dogodilo!
22:00 Lepota i Moda Ukoliko želite možete na prirodan način potamneti sedu kosu: Ispirajte je ovim sastojom i dobićete ludilo rezultate
21:32 Ispovesti Zaprepastio se kada je video šta mu je u dvorištu: Vratio kamere, a ono što je primetio mu je istopilo srce
21:01 Dom i saveti Svu toplotu ćete vratiti u kuću, nema potrebe za dodatnim trošenjem struje: Evo kako da vam kuća bude ugrejana, samo je potrebno da uradite ovo
20:29 Poznati Priča se da nije mogla da ga podnese, spomenuo ono što se pred njom ne govori: Zašto kraljica Elizabeta nije volela Donalda Trampa?
20:01 Dom i saveti Neće pomoći ni soda bikarbona, ni sirće, već... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice
19:19 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 25. novembar: Blizanci na ivici sukoba sa članovima porodice, Ovnove zaobišli problemi