08:25 Horoskop Ko ima ova 3 broja u datumu rođenja, doživeće nešto lepo u septembru: Dolazi vreme novih početaka, ljubavi i promena
17:25 Horoskop Ako često viđate ovaj broj to nije slučajno, univerzum vam šalje poruke: Znate li šta simbolizuje Broj Anđela u numerologiji?
17:21 Horoskop Ako imate ove brojeve u datumu rođenja, čeka vas neviđena sreća: U septembru u vaš život stižu i novac i ljubav
15:14 Horoskop Jedan broj određuje vašu budućnost: Pronađite u tabeli godinu rođenja i saznajte kakva vas karma prati
10:08 Horoskop Blago vama: Ako imate neki od ova 3 broja u datumu rođenja čeka vas ogromno bogatstvo, tvrde astrolozi
10:03 Horoskop Stalno vidite 11:11? Numerologija otkriva šta to zapravo znači, univerzum ima snažnu poruku za vas
16:58 Horoskop Simbolika cifara iz Pitagorine postavke: Evo kako da izračunate svoj lični broj i saznate da li ćete biti bogati
09:17 Horoskop Hoćete li do kraja godine zaraditi brdo novca? Numerolozi otkrivaju koga očekuje veliki dobitak, a ko može sve da izgubi!
12:52 Horoskop Numerologija otkriva za kim vam srce žudi: Četvorkama treba tradicionalan partner, a Petice obožavaju šarmere
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac