11:20 Horoskop Mesečna numerologija za mart 2025.: Trojka menja adresu, Jedinica na pragu nečega velikog
18:55 Horoskop Dobro pogledajte današnji datum: Donosi nešto posebno, a evo kako bi mogao da promeni vaš život iz korena
11:38 Horoskop Da li će vas ceo život pratiti sreća ili maler? Pogledajte koji broj vam je poslednji u datumu rođenja, on otkriva vašu sudbinu
14:41 Dom i saveti Poslednji broj godine rođenja otkriva vašu sudbinu: Evo zašto su ljudi sa dvojkom na kraju teški kao crna zemlja
14:06 Horoskop Najsrećniji dani za venčanje u 2025. godini: Ovi datumi doneće vam sreću i blagostanje u vašem bračnom životu
13:31 Horoskop Štite ih anđeli, ceo život ih prati sreća i blagostanje: Ljudi rođeni na ove datume su izabranici sudbine, sve će im ići od ruke!
14:31 Horoskop Danas je najmoćniji dan u celoj godini: Evo šta treba da uradite da vam se ispuni najveća želja!
17:25 Horoskop Ako imate ovaj broj u datumu rođenja, čeka vas neviđena sreća: U februaru u vaš život stižu i novac i ljubav
19:48 Horoskop Poslednji broj u godini rođenja određuje vašu sudbinu: Naš narod veruje da otkriva hoće li vas pratiti maler ili sreća
09:30 Horoskop Energija broja 9: Kraj ciklusa i novi početak – Šta nas čeka prema numerologiji u 2025. godini
21:15 Horoskop Datum venčanja utiče na sudbinu vašeg braka: Evo u kojim slučajevima označava propast, a u kojima će samo "teći mled i mleko"
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac