15:33 Porodica Skroz GOLI pozirali na plaži: Ovako su u Australiji obeležili borbu protiv "NACIONALNOG RAKA"
11:50 Dom i saveti Dermatolog APPELUJE: Niako ne smete GOLI da se sunčate, ovaj deo tela uvek morate da POKRIJETE, posledice mogu biti FATALNE
08:00 Zdravlje Da li imate RAK PLUĆA može vaše lice da vam kaže: Ako imate ove promene na obrazima, odmah se obratite lekaru
09:10 Ispovesti Popularna manekenka OBOLELA od RAKA: Evo šta je na KOŽU stavljala PRE SUNČANJA, verujući da je ŠTITI od štetnog zračenja
15:10 Ispovesti Išla u solarijum i sunčala se na aluminijumskoj foliji: Sada ne zna šta je SNAŠLO, svog lica se plaši! (UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA)
10:15 Ispovesti Frizerka mi je SPASILA ŽIVOT: Otišla sam na šišanje, a završila sa TRI OPERACIJE na glavi
16:35 Zdravlje Kako da ZNATE da li vaše telo razvija RAK? Ovo su četiri RANA simptoma, obratite pažnju na njih!
21:49 Zdravlje Iako izgleda bezazleno, ovaj simptom NE SMETE ignorisati: Ako primetite OVAKVU PROMENU na koži, ZNAJTE da se razvija ZLOĆUDNI karcinom kože
08:00 Zdravlje "Idite na pregled jednom godišnje": Ova mlada žena nije obraćala pažnju na ovaj MLADEŽ i sada umire od raka
16:14 Zdravlje "Samo sam želela ZLATNU kožu": Godinama je bila zavisna od KVARCOVANJA, a sada trpi JEZIVE posledice zbog svakodnevnog sunčanja u SOLARIJUMU
20:30 Zdravlje KARCINOM KOŽE JAVLJA SE NAJČEŠĆE NA 2 MESTA: Simptomi nisu samo na telu, neki liče i na koronu
14:03 Zdravlje Julijani se pojavio osip i mislila je da je od stresa: Bio je to simptom opasne bolesti, minuti su je delili od smrti
13:11 Horoskop Ova tri znaka čeka neviđena sreća u decembru: Pun Mesec u Lavu menja im život iz korena
12:40 Dom i saveti Mogu da vam podvale: Slavni kuvar otkriva koje jelo nikad ne treba naručiti u restoranu
12:10 Horoskop Ljubavni horoskop za decembar: Blizancima i Ovnovima romantika u vazduhu, Vage menjaju status...