17:22 Zdravlje Čekala da crna tačkica na noktu samo prođe: "Na kraju sam molila Boga da doživim da oženim sina"
20:06 Ispovesti Mislila je da ima bubuljicu, a usledio je pakao: Mlada mama je čekala da crvena tačka prođe, umesto toga, dobila je šokantnu dijagnozu
14:07 Ispovesti Bol u ramenu je naterao da ode kod lekara: „Nisam očekivala najgoru dijagnozu, imam troje male dece i strepim kako će se sve završiti“
12:44 Zdravlje Iz mladeža vam raste dlaka? Evo šta to znači i kako da prepoznate da je opasan po zdravlje
12:03 Zdravlje "Mom detetu je dijagnostikovan neizlečivi rak nakon izlaganja suncu": Evo koji su bili prvi simptomi opake bolesti
18:03 Zdravlje „Ljudi, pregledajte te mladeže“: Poznati pevač pokazao kako izgleda rak kože pre i posle operacije
11:51 Poznati Tužna vest: Poznati glumac, koga žene obožavaju, saopštio da ima rak, a tek mu je 26 godina
13:34 Zdravlje "Imam rak kože": Poznati voditelj u programu uživo saopštio da ima tešku bolest, a ovo su bili prvi simptomi koje je primetio
13:14 Poznati Kardašijanka progovorila o TUMORU: Nikad je nisu videli u gorem stanju, a sada je iznela nove DETALJE
22:00 Horoskop Jun donosi novac: U nedelju, 1. juna se ispunjavaju želje 4 horoskopska znaka, imaće osmeh na licu i pare u džepovima
21:33 Poznati Na pragu 100. doživeo tragediju: Čuveni glumac je prošle godine bio neutešan, ali ovo ga je izvuklo
21:01 Lepota i Moda Magneti za bakterije: Evo kako da pravilno očistite četkice za šminkanje, koža će vam biti zahvalna
20:32 Poznati Znate li čiji je ovo tata? Ćerka muzičara je opasna lepotica, Srbi je pamte po ulozi u seriji ,,Emili u Parizu"
20:00 Porodica Zdravije dete za 20 sekundi: Ova navika smanjuje stres i doprinosi njihovom razvoju, a u njoj uživaju svi
19:50 Poznati Brutalno zlostavljao njenu majku: Evo ko je bio Rijanin otac koji je preminuo u 70. godini života