18:50 Poznati “Lepota je neprolazna”: Čuvena Hurem podelila fotografije iz detinjstva, svi komentarišu da se ne menja
17:28 Poznati Madona danas slavi 65. rođendan: Na opšte iznenađenje kraljica popa podelila neobrađenu sliku
20:28 Poznati Sofija Vergara zablistala na proslavi sestrinog rođendana: Plava haljina istakla njenu zanosnu figuru
16:10 Poznati Megan Markl proslavila 42. rođendan: Pojavila se ruku pod ruku sa Harijem, demantovali glasine o razvodu
12:12 Poznati Omiljena holivudska glumica nedavno je proslavila 59. rođendan: I u šestoj deceniji Sandra Bulok izgleda brutalno
20:20 Poznati Slika Selme Hajek i Džej Lo iz mladosti srušila internet: Mreže gore, fanovi oduševljeni
15:10 Poznati Sofija Vergara proslavila 51. rođendan: Njena fotka u kupaćem kostimu neon zelene boje zapalila Instagram, komentari se samo nizali
15:17 Ispovesti Baka Oliva napunila 100 godina: Nije pazila šta jede, ali jednu stvar nikada nije radila sa muškarcima i kaže da je to tajna dugovečnosti
13:12 Porodica Na rođendan moje ćerke niko nije došao: Naljutili su se zbog pozivnice koju sam poslala, evo šta sam napisala u njoj
11:05 Lepota i Moda Raskoš i glamur, ali na starinski način: Hajdi Klum proslavila 50. rođendan inspirisana romanom "Veliki Getsbi"
13:28 Poznati Najlepša ŽENA sveta danas puni 58. godina: Obukla je najužu haljinu, nikad nije bila MRŠAVIJA i ima 18 godina mlađeg FRAJERA
15:30 Porodica Da li je ovo primereno? Zgroženi smo kako su roditelji obukli devojčicu za proslavu njenog 10. rođendana
13:11 Zdravlje "Kada se javi kod mladih ljudi, onda je veoma agresivan": Rak koji nema jasne simptome, a izjeda sve, evo ko mora redovno da se kontroliše
12:44 Dom i saveti Kako očistiti beli plastični sto koji mušice upropaste? Evo 3 načina da se rešite crnih tačkica, sve ćete sa ovim skinuti
12:19 Poznati Ni Nemica, ni Austrijanka, nego Srpkinja: Ko je Daniela Đokić, koja je osvojila prestižnu titulu u Nemačkoj, Hajdi Klum pala pred njenom lepotom
11:52 Horoskop Muškarci rođeni u ovom znaku su najbolji očevi: Posvećeni su i privrženi deci, stvoreni su za očinstvo
11:25 Dom i saveti Očistite PVC vrata i prozore samo sa jednom voćkom: Potpuno skida tragove masnoće i žute fleke, evo i kako
11:00 Dom i saveti Toplotni udar ili sunčanica, razlika je velika: Evo kako ih prepoznati i ukazati prvu pomoć