15:14 Poznati SLOMLJENA zbog užasnog iskustva koje je trajalo "poslednju deceniju": Anđelina podelila POTRESNU ispovest o braku sa Bredom
16:54 Poznati Imali su samo 14 godina: Anđelina Džoli je kao klinka živela sa DEČKOM, a tvrdi da je to bila odluka njene MAJKE!
09:55 Poznati Nije BRED, ni transrodna ćerka: Evo sa kim u porodici ANĐELINA DŽOLI ima najviše PROBLEMA!
17:55 Poznati Gde je NESTAO najstariji sin Anđeline Džoli? Na Breda je fizički nasrnuo, a kasnije se pričalo da su ga OTELI!
15:30 Poznati Od "dečkića" do SAVRŠENO stilizovane tinjedžerke: Ćerka Anđeline Džoli u maminoj haljini je slika dana!
11:15 Poznati Došli su svi i izdominirali: Anđelina Džoli zajedno sa DECOM prošetala je crvenim tepihom, a svima je ISTA stvar zapalo za oko
08:41 Poznati Ljubavni trougao HOLIVUDSKOG para: "Otišla sam da snimim film, a kad sam se vratila, dečko mi je bio muž Anđeline Džoli"
11:42 Poznati Anđelina Džoli po prvi put iznela u javnost detalje RAZVODA sa Bred Pitom i nasilja nad njihovom DECOM!
14:49 Poznati Njihovoj bitci se ne vidi kraj: Džoli i Pit ponovo na NASLOVNICAMA zbog borbe za starateljstvo, sada su umešali i VIŠI SUD
17:30 Poznati Anđelina Džoli otvorila INSTAGRAM, prvom objavom oborila sve REKORDE, a brojka od 5.500.000 za 24 časa je već tu!
21:58 Horoskop Brak, veza, to za njih nije ništa: Ova 3 horoskopska znaka najčešće varaju, ali i obožavaju "zabranjeno voće"
21:27 Lepota i Moda Prošle godine ih svi mrzeli, a ove opšta pomama za njima: Ovo su sandale oko kojih se otimaju žene u Beogradu, biće hit ovog leta
21:04 Dom i saveti Cvetaće non-stop, do kraja leta biće bujne: Evo koji rastvor vole muškatle, dodajte ga pri svakom zalivanju
20:35 Poznati Ju! Vidi ti Ivančicu: Trampova naslednica se skinula u kupaći, svi gledaju samo jedno, komentari pljušte
19:58 Zdravlje Simptomi bolesti od koje je umro papa Franja: Retko ko ih prepozna na prvu, liče na umor, ali jedan znak je ključan
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 22. april: Ovnovi, pazite na zdravlje, moguće su glavobolje, Škorpije, bićete izložene jakom stresu, pripremite se