11:45 Poznati Anđelina Džoli ima novog DEČKA: Mlađi je skoro DVE DECENIJE, a obožavaoci tvrde da uopšte nije njen TIP!
08:01 Poznati "U jednom trenutku imala je svega 35 kilograma": Anđelina Džoli se bori sa RETKOM bolešću, niko još ne zna pravi uzrok nastanka
15:14 Poznati SLOMLJENA zbog užasnog iskustva koje je trajalo "poslednju deceniju": Anđelina podelila POTRESNU ispovest o braku sa Bredom
16:54 Poznati Imali su samo 14 godina: Anđelina Džoli je kao klinka živela sa DEČKOM, a tvrdi da je to bila odluka njene MAJKE!
09:55 Poznati Nije BRED, ni transrodna ćerka: Evo sa kim u porodici ANĐELINA DŽOLI ima najviše PROBLEMA!
17:55 Poznati Gde je NESTAO najstariji sin Anđeline Džoli? Na Breda je fizički nasrnuo, a kasnije se pričalo da su ga OTELI!
15:30 Poznati Od "dečkića" do SAVRŠENO stilizovane tinjedžerke: Ćerka Anđeline Džoli u maminoj haljini je slika dana!
11:15 Poznati Došli su svi i izdominirali: Anđelina Džoli zajedno sa DECOM prošetala je crvenim tepihom, a svima je ISTA stvar zapalo za oko
08:41 Poznati Ljubavni trougao HOLIVUDSKOG para: "Otišla sam da snimim film, a kad sam se vratila, dečko mi je bio muž Anđeline Džoli"
11:42 Poznati Anđelina Džoli po prvi put iznela u javnost detalje RAZVODA sa Bred Pitom i nasilja nad njihovom DECOM!
14:49 Poznati Njihovoj bitci se ne vidi kraj: Džoli i Pit ponovo na NASLOVNICAMA zbog borbe za starateljstvo, sada su umešali i VIŠI SUD
22:00 Horoskop Pritisak nestaje: Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava
21:32 Zdravlje Pomozite srcu: Jedna večernja navika može da poveća rizik od bolesti, uradite ovo kako biste se zaštitili
20:59 Lepota i Moda Pustite sedu kosu da izraste: Izgledaće prelepo ako uradite ovo, a prelaz se neće videti
20:30 Dom i saveti Stalno usisavate, a tepih je uvek prašnjav: Marta objašnjava u čemu grešite, najmanje sitnice prave ogromnu razliku
19:57 Poznati E, tek sada je zvanično: Pevačica i bivši premijer potvrdili vezu, dugo se krili, pa onda objavili ove slike
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 7. decembar: Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove