10:46 Poznati "Otkako sam dobio ćerku, najvažnije mi je da joj budem dobar primer”: Zejn Malik posle šest godina progovorio o očinstvu
10:15 Lepota i Moda Zaboravljeni brend ponovo je "IN": Điđi Hadid prošetala Njujorkom i pokrenula novi trend starim pantalonama
16:55 Poznati Pariska nedelja mode nije samo glamur: Điđi Hadid pokazala lice bez šminke, bez kompleksa zbog nesavršene kože
12:33 Lepota i Moda Ovu HALJINU Viktorije Bekam obožavaju Kendal Džener i Điđi Hadid: Mi smo pronašle slične u Srbiji i uopšte nisu skupe
10:52 Poznati Paparaci na Oskaru uhvatili Điđi Hadid u ŠOKANTNOM izdanju: Jedva je DISALA dok je OVO radila (FOTO)
16:40 Poznati Leonardo Dikaprio uhvaćen sa novom, mnogo mlađom DEVOJKOM: Rođena je DVE godine nakon premijere čuvenog filma "Titanik"
16:45 Poznati Zvanično je NAJSTILIZOVANIJA žena na svetu: Manekenka se sa 14 godina prvi put OPERISALA, priča se da ima "MAJKU IZ PAKLA", a jednu stvar joj LJUDI najviše ZAMERAJU
09:40 Lepota i Moda Điđi Hadid je zbacila sa trona Gvinet Paltrou: Pojavila se u odelu koje je bilo ZAŠTITINI ZNAK Gvinet i objasnila kako se ono nosi
10:25 Poznati Holivudski GLUMAC odstupio od svog "PRAVILA 25": Leonadro Dikaprio pokušava da osvoji OVU MANEKENKU, mreže su se USIJALE!
08:00 Lepota i Moda Otac manekenki Bele i Điđi Hadid bio je IZBEGLICA: Lepotice NE KRIJU svoje PALESTINSKO poreklo, objavljena je FOTOGRAFIJA koja otkriva SVE!
12:28 Lepota i Moda Koža je opet u modi, samo se sada nosi malo drugačije: Ceca Ražnatović to najbolje zna — ravne čizme i strukiran kombinezon, svaka žena ovo može da iskopira
12:02 Dom i saveti "Ravan stomak stvara se u kuhinji": Čuveni doktor tvrdi, omiljeno srpsko jelo najbrže topi salo
11:40 Poznati Hju Hefner je imao bizarna pravila: Branio je devojkama da stavljaju crveni karmin, evo zašto
11:32 Zdravlje Izlečio se od raka, pa u 65. godini umro od pneumonije: Većina meša prehladu sa opakom bolešću koja je odnela život Vala Kilmera
11:15 Zdravlje Ovih dana se žalite na umor, pospanost i glavobolju: Evo i objašnjenja za ovakvo stanje koje sada mnoge muči
10:52 Poznati Oskarovka prošla kroz živi pakao: Tragedije su se samo nizale u njenom životu, a sada njenoj sreći nema kraja