16:22 Poznati Mišljenja su podeljena: Svi komentarišu šta je to obula Điđi Hadid, autentičnost ili promašaj?
14:14 Lepota i Moda "Kao žuto pile": Điđi Hadid na meti kritika zbog novog autfita, neki ga mrze, a drugi ipak obožavaju
17:28 Lepota i Moda Nauka tvrdi da ona ima najlepšu vilicu: Prema zlatnom preseku Điđi Hadid je primer savršenih crta lica
20:20 Poznati Điđi Hadid prvi put u javnosti nakon hapšenja: Go stomak, iscepane farmerke, a ovo je svima privuklo pažnju
18:10 Poznati Zbog ovog je uhapšena Điđi Hadid : Čuvena manekenka sve priznala u policiji, pa puštena uz kauciju, a evo gde se sad nalazi
10:46 Poznati "Otkako sam dobio ćerku, najvažnije mi je da joj budem dobar primer”: Zejn Malik posle šest godina progovorio o očinstvu
10:15 Lepota i Moda Zaboravljeni brend ponovo je "IN": Điđi Hadid prošetala Njujorkom i pokrenula novi trend starim pantalonama
16:55 Poznati Pariska nedelja mode nije samo glamur: Điđi Hadid pokazala lice bez šminke, bez kompleksa zbog nesavršene kože
12:33 Lepota i Moda Ovu HALJINU Viktorije Bekam obožavaju Kendal Džener i Điđi Hadid: Mi smo pronašle slične u Srbiji i uopšte nisu skupe
10:52 Poznati Paparaci na Oskaru uhvatili Điđi Hadid u ŠOKANTNOM izdanju: Jedva je DISALA dok je OVO radila (FOTO)
22:00 Lepota i Moda Ukoliko želite možete na prirodan način potamneti sedu kosu: Ispirajte je ovim sastojom i dobićete ludilo rezultate
21:32 Ispovesti Zaprepastio se kada je video šta mu je u dvorištu: Vratio kamere, a ono što je primetio mu je istopilo srce
21:01 Dom i saveti Svu toplotu ćete vratiti u kuću, nema potrebe za dodatnim trošenjem struje: Evo kako da vam kuća bude ugrejana, samo je potrebno da uradite ovo
20:29 Poznati Priča se da nije mogla da ga podnese, spomenuo ono što se pred njom ne govori: Zašto kraljica Elizabeta nije volela Donalda Trampa?
20:01 Dom i saveti Neće pomoći ni soda bikarbona, ni sirće, već... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice
19:19 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 25. novembar: Blizanci na ivici sukoba sa članovima porodice, Ovnove zaobišli problemi