08:45 Ispovesti SAMO je želela da poseti dečka: Nije OTVARAO vrata, ali NJEN SNIMAK ima 28 miliona pregleda!
10:30 Ispovesti Poverila se majci i zadobila "nož u leđa": "Slučajno sam saznala da me VERENIK laže, a ona vuče sve KONCE"
22:30 Porodica "Prijatelji mi kažu da sam KASTRIRANA": Ona ne oseća ništa tokom odnosa, a o orgazmu može samo da mašta!
20:42 Ispovesti "On mora da mi kuva, čisti, plaća NOKTE i pedikir": Zbog visokih standarda i dalje je SAMA, a mnoge zanima odgovor na JEDNO pitanje
18:01 Ispovesti Ona je KRALJICA: Kako je jedna devojka otkrila da je partner VARA, neki je nazivaju psihopatom!
19:00 Ispovesti Andrea je saznala da je suprug VARAO sa KOMŠINICOM kojoj je napravio DETE, a onda je usledila STRAŠNA kazna koju nikako neće zaboraviti!
18:28 Ispovesti On je kandidat za DEČKA godine: Prvo joj je rekao da NEMA potrebe da zove taksi, a kada je sela u njegova kola otkrila je kolika je on ŠKRTICA
09:01 Zdravlje O njenoj TRANSFORMACIJI bruje mreže: Za dve godine KIKI se praktično PREPOLOVILA, a njen povod je iznenadio mnoge
17:05 Porodica Ove AFERE ga SKUPO koštaju: Zbog njegove NEVERE ona više ne mora ni da RADI, sedi kući i nedeljno dobija 250 evra
14:13 Poznati Bivši muž slavne KARDAŠIJANKE izgoreo od LJUBOMORE: Pokušao da je OGOVARA, ali mu se brzo OBILO O GLAVU
21:00 Ispovesti "Završila sam sa izlascima": Doživela je neviđeni BLAM, svako ko čuje njenu priču ZANEMI
09:31 Dom i saveti Ama skida baš svaku fleku sa zida: Poprskajte ovo sredstvo na mrlje, spadaju ko od šale
08:59 Horoskop Danas, 28. aprila desiće se važne promene za 2 znaka: Privući ćete samo najbolje u život, dolaze sudbonosni preokreti
08:20 Dom i saveti Đubrivo za cveće možete sami da napravite: Bujaće kao ludo kad ga zalijete mešavinom od 2 sastojka!
22:01 Horoskop Novčani horoskop za maj 2025. godine: Tri horoskopska znaka neće znati šta će sa parama, evo kome će svanuti
21:29 Dom i saveti Ako primetite lepljivo stablo i suve listove — napale su ih vaši: Evo kako da tokom proleća ruže zaštitite od štetočina