15:50 Lepota i Moda Žene u Srbiji se pitaju šta je SKINMINIMALIZAM: Ovaj novi BJUTI trend je za SVAČIJI DŽEP
11:54 Poznati SRPSKA SNAJKA pokazala trudnički stomačić: Svi je prozivaju da se UGOJILA i deformisala a nama je PRESLATKA
11:05 Poznati Tijana (30) je bila zaštitno lice poznatog srpskog KEKSA: Otišla je kod zubara, a posle 4 dana umrla u NAJVEĆIM mukama
13:05 Poznati Važila je za najlepšu manekenku u ISTORIJI: Zarađivala basnoslovne cifre, danas je BESKUĆNICA, ni rođena majka je ne bi prepoznala
21:15 Poznati Merlin Monro devedesetih NEMA nameru da ide u PENZIJU: Ima 49. godina i dan danas zaustavlja saobraćaj gde god da se pojavi
12:45 Poznati „Želeli su da POSTANEM PROSTITUTKA i robinja”: Po njoj su napravili „BARBI LUTKU”, živela je san mnogih devojčica, a onda je isplivala ŠOKANTNA istina!
11:53 Lepota i Moda Svako može da ostvari svoj SAN: Sofija je prvi MODEL sa Daunovim sindromom, a sada je angažovala NAJPOZNATIJA dizajnerska kuća
13:07 Ispovesti "PRIVLAČI me samo SOPSTVENI ODRAZ U OGLEDALU": Manekenka otkrila da je ZALJUBLJENA U SEBE i dodala da nije jedina koja se tako oseća!
21:17 Lepota i Moda "Žene su ljubomorne, a PROFIL mi brišu jer misle da sam ROBOT": Veronika na INSTAGRAMU izgleda BOŽANSTVENO, ali bira čudne NAČINE da bi dokazala da su njene GRUDI PRAVE!
10:01 Lepota i Moda Pljuvala je Srbe, švercovala drogu: Buran život FATALNE Nine Morić koja je pokušala da izvrši SAMOUBISTVO, ovako izgleda kada se PRIRODNA lepotica pretvori u PLASTIČNU lutku
09:00 Poznati Naomi Kembel PRVI PUT pokazala ĆERKU: Stala je na kraj tračevima, ali i dalje ODBIJA da govori o jednom
17:55 Poznati Zbog Armanija se OŠIŠALA NA KRATKO: Radila rame uz rame sa Naomi Kembel i Brusom Vilisom, evo gde je Ivana danas
13:47 Poznati Lidija Vukićević bukvalno ne stari, ima 61. godinu, a telo devojke: Nikad nije pila alkohol, a doručak preskače
13:33 Lepota i Moda Zategnuta kao praćka, žena bukvalno grmi: Čuvena glumica pokazala vitku liniju, izgleda brutalno na pragu sedme decenije
13:10 Dom i saveti Muškatle su vam "zastale u rastu": Dovoljna je 1 kap ovog jeftinog sredstva i cvetaće bez prestanka celo leto
12:45 Zdravlje Popili ste kafu, ali ne pomaže: Evo zašto se osećate pospano čak i nakon napitka koji treba da vas razbudi
12:24 Ispovesti Eva je stavila providnu foliju u zamrzivač: Kada vidite koji problem je rešila, i vi ćete to uraditi!