22:25 Lepota i Moda Poznata manekenka Žizel Bundšen pokazuje kako se oslobađa STRESA: Ovo su vežbe koje svakodnevno možete da primenjujete
09:28 Poznati Manekenka pozirala u bikiniju u 58 godini: Iako je snimak sve ODUŠEVIO, iza mladalačkog izgleda kriju se bizarne navike
15:00 Lepota i Moda Ova 71-godišnjakinja osvaja svet mode: Sada je otkrila tajnu svoje lepote, MAGIJA je u ovom čaju
11:00 Poznati Ima skoro 100 kilograma i bez problema nosi OVU haljinu: Mnogi je osuđuju ali Ešli baš briga za komentare i prkosi svima svojim SAMOPOUZDANJEM!
11:05 Lepota i Moda Žena koja je toliko MLADOLIKA da je nazivaju VAMPIRKOM: Prvo je otkrila godine, a onda i TAJNU zbog koje izgleda ovako DOBRO
15:00 Ispovesti Svi misle da je još u SREDNJOJ ŠKOLI: Niko nikada nije uspeo da POGODI koliko ova MANEKENKA ima GODINA, a prava je senzacija na INTERNETU
13:55 Ispovesti "Oduvek sam verovala da sam rođena kao ŽENA": Istinu sam SAZNALA sa 16 godina, nakon toga se SVE PROMENILO
20:38 Poznati Hajdi Klum drugi put u CENTRU SKANDALA: Ponovo je ĆERKI uradila istu STVAR, zbog ovoga je CEO SVET već prozivao
10:39 Poznati Emili procvetala posle RAZVODA: Došla je na žurku u PROVIDNOJ haljini koja je sve RASPAMETILA a šuška se da joj je ON novi dečko
11:49 Poznati Holivudski ZAVODNIK u vezi sa poznatom MANEKENKOM? Posle RAZVODA je našla utehu u glumcu, ali se pominje i jedan MUZIČAR
09:12 Poznati Sportista koji je ZAMENIO Toma Brejdija: Ovo je NOVI dečko Žizel Bunšen, nije prvi put da njih DVOJE povezuju
17:27 Horoskop Nedeljni horoskop od 17. do 23. februara 2025: Sudbonosni period za novac i ljubav, jedan znak će biti posebno srećan
17:07 Zdravlje U kafu ne stavljajte ova 2 sastojka: Dijetolog tvrdi da mogu izazvati problem sa pamćenjem
16:47 Lepota i Moda Šminka koja će vam skinuti 10 godina! Evo koja boja karmina i vrsta pudera daju svež i mladolik izgled
15:42 Horoskop Za njih je druga polovina februara pravi haos! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem