09:00 Zdravlje Nutricioniskinja RAZBILA MIT: Bolje je pojesti parče PICE za doručak nego ovu "ZDRAVU" namirnicu
08:00 Zdravlje Ovu GREŠKU svi prave, a ona nam OŠTEĆUJE zube: U ovom slučaju nikako ne smete da ih perete NAKON jela!
18:00 Dom i saveti Ove DVE namirnice NE JEDITE za doručak: Pogledajte samo kakve POSLEDICE ostavljaju, odmah ćete ih izbaciti iz FRIŽIDERA
09:25 Dom i saveti Najbolji DORUČAK za mršavljenje: Doktor tvrdi da je caka je samo u JEDNOJ namirnici!
08:00 Dom i saveti Recept za LEPINJE sa suvim MESOM i SIROM: Idealne su za doručak, oduševićete celu porodicu jer se testo TOPI u ustima!
14:20 Zdravlje Doktor Šeno upozorava: "Izbegavajte ovaj napitak, patolozi ga nalaze u želucu pacijenta posle smrti, uopšte se ne vari"
22:04 Zdravlje Jovanku je godinama mučio bol u ovom delu tela: Stavila je beli luk u mleko i rešila problem!
21:42 Porodica Poslednji broj u godini rođenja otkriva sudbinu: Saznajte da li vas u životu čeka sreća ili patnja
21:17 Zdravlje Da li su bolje sveže ili zamrznute borovnice? Evo koje imaju više vitamina, iznenadićete se!
20:51 Ispovesti Dečak je jeo roštilj i dobio užasan bol u uhu: Analize kod lekara su pokazale uzrok koji ledi krv u žilama!
20:25 Dom i saveti Sa ovim sastojkom pita s jabukama neće biti gnjecava: Taj trik primenjuju Mađari, zato su im kore uvek vazdušaste
20:00 Porodica Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog