09:17 Zdravlje Čuveni doktor razbija mitove: Ljudi sa ovom jutarnjom rutinom duže žive, iznenadićete se
08:33 Ispovesti Svaki dan sam za doručak jela tri jaja: Evo šta se desilo sa mojim zdravljem, bila sam zapanjena!
07:24 Zdravlje Jogurt na prazan stomak, ne nikako: Ove namirnice su veoma zdrave, ali nisu dobar izbor za doručak
08:23 Poznati Zbog ovakve ishrane Danijela Dimitrovska ima savršenu liniju: Dan počinje doručkom koji košta 60 dinara
08:02 Zdravlje Da li doručkujete ujutru? Evo šta se dešava u telu kada to ne uradite, loše utiče čak i na pamćenje
20:27 Dom i saveti Brze pogačice sa sirom: Samo se umute i ispeku, na stolu su za 20 minuta, a neverovatno su mekane!
08:37 Dom i saveti Ukusan doručak za manje od 5 minuta: Kada vam se baš žuri pripremite jaja sa povrćem na vrlo jednostavan način
08:11 Dom i saveti Proja s merama na čaše: Brzo i lako se pravi, a toliko je ukusna da nestane iz pleha dok trepneš!
08:11 Dom i saveti Iskoristite stari hleb: Zapecite ga sa belim lukom i kačkavaljem, doručak će biti spreman za 10 minuta!
08:02 Dom i saveti Gibanica sa sirom: Najbrži recept za starinsku pitu, doručak će biti gotov očas posla!
09:05 Dom i saveti Granola u Božićnom duhu: Miriše kao duša i daje snagu od ranog jutra, evo kako da je pripremite
09:04 Zdravlje Vreme je ključno: Evo kada treba doručkovati i večerati da biste izbegli kobne bolesti
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima
17:20 Horoskop Vikend horoskop za svaki znak Zodijaka: Problematične ljubavne scene čekaju jedan znak, Lavovi se izvukli