19:29 Dom i saveti Zbog jedne greške NOVAC beži iz vašeg doma: Hitno napravite razmeštaj u ovoj SOBI ili ćete doživeti BANKROT!
19:52 Dom i saveti Evo zašto se KILOGRAMI "lepe" za vas: FENG ŠUI stručnjaci apeluju da ODMAH očistite ovu prostoriju i VIŠAK oko struka će nestati!
17:37 Dom i saveti Prestanite da GURATE stvari ispod KREVETA: Skoro svi u SRBIJI ovo rade i time privlače BEDU i NESREĆU kao magnet!
22:19 Dom i saveti Ako ostavite NOVČANIK u ovom delu KUĆE novac će se sam GOMILATI: Evo gde se nalazi tajni "DŽEK POT"!
09:39 Dom i saveti Popravite vaše FINANSIJSKO STANJE: Zbog ovih navika vi često gubite NOVAC, hitno to menjajte
16:00 Dom i saveti Feng Šui pravilo koje ne smete da prekršite: Evi gde treba da POSTAVITE OGLEDALO kako bi privlačili POZITIVNU energiju!
09:00 Lepota i Moda FENG ŠUI GREŠKA koja privlači negativnu energiju: Sat NIKADA ne stavljajte na ovo mesto u kući!
11:02 Dom i saveti Kako odlediti bravu na kolima: Komšija Dragan nam je otkrio provereni trik, za 10 sekundi ćete otključati auto!
10:33 Dom i saveti Recept za prženice bez jaja: Ukus im je potpuno isti, brže se prave i svi ih obožavaju!
10:00 Ispovesti Šefica me totalno iskorištava: Nakon 20 radnih dana bez prestanka mi je tražila ovo, i to na najgori mogući način
09:35 Zdravlje Tri slova mogu da vam promene život: Ova pravila će pomoći da živite duže i zdravije, postupak ne može biti lakši
09:02 Lepota i Moda Vratite sjaj suvoj kosi: Sada je pravo vreme da joj pružite najbolji tretman, evo kako da je zaštitite od zime