Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : devojčica

Ovo NIJE obična slika: Ono što PRVO vidite, otkriva da li ste INTELIGENTNI ili ćete PROPASTI u životu
18:37 Porodica

Ovo NIJE obična slika: Ono što PRVO vidite, otkriva da li ste INTELIGENTNI ili ćete PROPASTI u životu

Ima samo DESET GODINA: Već je na listi NAJMOĆNIJIH ŽENA, doživela je VRŠNJAČKO nasilje, a sada je MNOGI porede sa AJNŠTAJNOM!
10:46 Ispovesti

Ima samo DESET GODINA: Već je na listi NAJMOĆNIJIH ŽENA, doživela je VRŠNJAČKO nasilje, a sada je MNOGI porede sa AJNŠTAJNOM!

Jelena Đoković
21:45 Porodica

Jelena Đoković je raznežila svoje pratioce: Objavila je USPOMENU "Ovo mi je NAJDRAŽI momenat iz detinjstva"

Dva puta su je OTELI isti ljudi: Maloletnu ANDREU (12) drogirali i zlostavljajli, terali na ONO NAJGORE - njena MAJKA uradila je sve kako bi spasila SVOJE DETE!
11:00 Ispovesti

Dva puta su je OTELI isti ljudi: Maloletnu ANDREU (12) drogirali i zlostavljajli, terali na ONO NAJGORE - njena MAJKA uradila je sve kako bi spasila SVOJE DETE!

Tinejdžerka oduzela sebi život: U karantinu je bila DEPRESIVNA i tužna zbog svog izgleda, a 30 minuta pre ubistva, pitala se kako će to uticati na njenog DEČKA!
09:34 Porodica

Tinejdžerka oduzela sebi život: U karantinu je bila DEPRESIVNA i tužna zbog svog izgleda, a 30 minuta pre ubistva, pitala se kako će to uticati na njenog DEČKA!

Sa ŠEST godina je proglašena za NAJLEPŠE dete na planeti: Tilan danas ima 21, milione na računu, pažnju i dalje privlači LEPOTOM
14:10 Lepota i Moda

Sa ŠEST godina je proglašena za NAJLEPŠE dete na planeti: Tilan danas ima 21, milione na računu, pažnju i dalje privlači LEPOTOM

Rodila se sa "mrljom" koja joj je zauzela POLA LICA: "Tata kad me video, prokomentarisao je da ću uvek biti RUŽNA", ona danas ima 25 godina i ovako izgleda
18:35 Ispovesti

Rodila se sa "mrljom" koja joj je zauzela POLA LICA: "Tata kad me video, prokomentarisao je da ću uvek biti RUŽNA", ona danas ima 25 godina i ovako izgleda

Imam 22 godine, a izgleda kao da ima OSAM: Ova devojka vodila je BITKU protiv OPAKE BOLESTI, a zbog posledica ne može da ima normalan život!
18:20 Ispovesti

Imam 22 godine, a izgleda kao da ima OSAM: Ova devojka vodila je BITKU protiv OPAKE BOLESTI, a zbog posledica ne može da ima normalan život!

Mama upozorava roditelje na OPASNOST: Prilikom isprobavanja obuće, devojčica (4) OBOLELA od sepse
19:24 Ispovesti

Mama upozorava roditelje na OPASNOST: Prilikom isprobavanja obuće, devojčica (4) OBOLELA od sepse

Može da podigne ODRASLOG MUŠKARCA bez problema: Ona je najjača devojčica (8) na SVETU, a ima samo 30 kilograma!
08:30 Porodica

Može da podigne ODRASLOG MUŠKARCA bez problema: Ona je najjača devojčica (8) na SVETU, a ima samo 30 kilograma!

Olivia Farnsvort JEDINSTVENI slučaj u svetu: Devojčica iz Velike Britanije koja ne oseća GLAD, BOL ili UMOR
15:37 Porodica

Olivia Farnsvort JEDINSTVENI slučaj u svetu: Devojčica iz Velike Britanije koja ne oseća GLAD, BOL ili UMOR

1 2 3 4 5 6
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

miš
16:56 Dom i saveti

Zaboravite otrov za miševe: Ova prirodna stvar je njihov neprijatelj broj 1, pobeći će zauvek!

med
14:01 Dom i saveti

Jedna greška i med postaje otrov: Svi misle da je zdrav, a zapravo može izazvati čir, alergije i trovanje

žena
12:24 Dom i saveti

Cveće vam propada na +30? Kriva je voda – ali ne kako mislite!

žena
11:59 Dom i saveti

Kupatilo će mirisati kao u skupom hotelu: Isprobajte trik koji svi hvale, a košta manje od 100 dinara!

Shutterstock
10:45 Dom i saveti

Nema suza: Iseckajte luk očas posla, potrebna je samo jedna sitnica iz kuhinje

watch-icon

Preporučujemo

horoskop
18:45 Horoskop

Čarobni avgust: Ova 3 znaka ulaze u eru blagostanja, a evo ko će sresti srodnu dušu na moru

maslina
18:17 Zdravlje

Zdravije od maslinovog ulja: Ovo je najdelotvorniji deo te biljke, uništava viruse i reguliše šećer u krvi

Dženifer Garner
17:50 Poznati

Ben Aflek će pozeleneti od ljubomore: Najzgodniji dasa na svetu izveo njegovu bivšu na večeru, ali to nije bilo sve!

smrad
17:27 Zdravlje

Zbog ovih namirnica smrdite: Evo koju hranu treba izbegavati ako želite uvek lepo da mirišete

miš
16:56 Dom i saveti

Zaboravite otrov za miševe: Ova prirodna stvar je njihov neprijatelj broj 1, pobeći će zauvek!

The Duchess of Cambridge/Kensington Palace via AP
16:31 Poznati

Princ Džordž slavi 12. rođendan: Najstariji sin Kejt i Vilijama je isti otac, pogledajte koliko se promenio

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.