18:37 Porodica Ovo NIJE obična slika: Ono što PRVO vidite, otkriva da li ste INTELIGENTNI ili ćete PROPASTI u životu
10:46 Ispovesti Ima samo DESET GODINA: Već je na listi NAJMOĆNIJIH ŽENA, doživela je VRŠNJAČKO nasilje, a sada je MNOGI porede sa AJNŠTAJNOM!
21:45 Porodica Jelena Đoković je raznežila svoje pratioce: Objavila je USPOMENU "Ovo mi je NAJDRAŽI momenat iz detinjstva"
11:00 Ispovesti Dva puta su je OTELI isti ljudi: Maloletnu ANDREU (12) drogirali i zlostavljajli, terali na ONO NAJGORE - njena MAJKA uradila je sve kako bi spasila SVOJE DETE!
09:34 Porodica Tinejdžerka oduzela sebi život: U karantinu je bila DEPRESIVNA i tužna zbog svog izgleda, a 30 minuta pre ubistva, pitala se kako će to uticati na njenog DEČKA!
14:10 Lepota i Moda Sa ŠEST godina je proglašena za NAJLEPŠE dete na planeti: Tilan danas ima 21, milione na računu, pažnju i dalje privlači LEPOTOM
18:35 Ispovesti Rodila se sa "mrljom" koja joj je zauzela POLA LICA: "Tata kad me video, prokomentarisao je da ću uvek biti RUŽNA", ona danas ima 25 godina i ovako izgleda
18:20 Ispovesti Imam 22 godine, a izgleda kao da ima OSAM: Ova devojka vodila je BITKU protiv OPAKE BOLESTI, a zbog posledica ne može da ima normalan život!
19:24 Ispovesti Mama upozorava roditelje na OPASNOST: Prilikom isprobavanja obuće, devojčica (4) OBOLELA od sepse
08:30 Porodica Može da podigne ODRASLOG MUŠKARCA bez problema: Ona je najjača devojčica (8) na SVETU, a ima samo 30 kilograma!
15:37 Porodica Olivia Farnsvort JEDINSTVENI slučaj u svetu: Devojčica iz Velike Britanije koja ne oseća GLAD, BOL ili UMOR
18:45 Horoskop Čarobni avgust: Ova 3 znaka ulaze u eru blagostanja, a evo ko će sresti srodnu dušu na moru
18:17 Zdravlje Zdravije od maslinovog ulja: Ovo je najdelotvorniji deo te biljke, uništava viruse i reguliše šećer u krvi
17:50 Poznati Ben Aflek će pozeleneti od ljubomore: Najzgodniji dasa na svetu izveo njegovu bivšu na večeru, ali to nije bilo sve!
17:27 Zdravlje Zbog ovih namirnica smrdite: Evo koju hranu treba izbegavati ako želite uvek lepo da mirišete
16:56 Dom i saveti Zaboravite otrov za miševe: Ova prirodna stvar je njihov neprijatelj broj 1, pobeći će zauvek!
16:31 Poznati Princ Džordž slavi 12. rođendan: Najstariji sin Kejt i Vilijama je isti otac, pogledajte koliko se promenio