17:35 Ispovesti NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: Samoubica pao na BEBINA KOLICA, majka gleda kako joj DETE (6 meseci) UMIRE (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
14:11 Ispovesti Devojka je rođena bez BEŠIKE: Zbog njene RETKE bolesti mora uvek da nosi PELENE, izgleda kao SEDMOGODIŠNJE dete, a ima 19 godina
19:37 Poznati Od PEGAVE devojčice do ATRAKTIVNE starlete: Nikad niko je ne bi PREPOZNAO, odrastanje pred kamerama joj NIJE naškodilo
11:31 Ispovesti Upalu grla su joj lečili ANTIBIOTICIMA: Dvogodišnju devojčicu, roditelji su ubrzo pronašli MRTVU!
18:37 Porodica Ovo NIJE obična slika: Ono što PRVO vidite, otkriva da li ste INTELIGENTNI ili ćete PROPASTI u životu
10:46 Ispovesti Ima samo DESET GODINA: Već je na listi NAJMOĆNIJIH ŽENA, doživela je VRŠNJAČKO nasilje, a sada je MNOGI porede sa AJNŠTAJNOM!
21:45 Porodica Jelena Đoković je raznežila svoje pratioce: Objavila je USPOMENU "Ovo mi je NAJDRAŽI momenat iz detinjstva"
11:00 Ispovesti Dva puta su je OTELI isti ljudi: Maloletnu ANDREU (12) drogirali i zlostavljajli, terali na ONO NAJGORE - njena MAJKA uradila je sve kako bi spasila SVOJE DETE!
09:34 Porodica Tinejdžerka oduzela sebi život: U karantinu je bila DEPRESIVNA i tužna zbog svog izgleda, a 30 minuta pre ubistva, pitala se kako će to uticati na njenog DEČKA!
14:10 Lepota i Moda Sa ŠEST godina je proglašena za NAJLEPŠE dete na planeti: Tilan danas ima 21, milione na računu, pažnju i dalje privlači LEPOTOM
18:35 Ispovesti Rodila se sa "mrljom" koja joj je zauzela POLA LICA: "Tata kad me video, prokomentarisao je da ću uvek biti RUŽNA", ona danas ima 25 godina i ovako izgleda
18:20 Ispovesti Imam 22 godine, a izgleda kao da ima OSAM: Ova devojka vodila je BITKU protiv OPAKE BOLESTI, a zbog posledica ne može da ima normalan život!
10:08 Porodica Prema starom biblijskom verovanju: Ovo je najčistija riba za posnu trpezu – a jedna se smatra nečistom
09:58 Poznati Udala se na pragu osme decenije: Zvezda hit ženske serije u Srbiji izgovorila sudbonosno ,,da", ali ne u venčanici, nego...
09:45 Dom i saveti Ubacila je u veš mašinu plastičnu kesu: Efekat je neveovatan, a sad je koristi za svako pranje
09:07 Lepota i Moda Hit ove zime za samo 1.170 dinara: Šal koji svakoj kombinaciji daje „skup“ izgled