15:49 Porodica Ćerki sam dala snažno i poetično ime, a moja porodica kaže da sam je "proklela": Sad sam očajna, da li su u pravu?
20:20 Ispovesti Taman što su pošli da izgovore sudbonosno DA, sve je prekinuto: Urnebesni snimak nasmejao sve u crkvi, ona je rekla svoje
21:16 Porodica Istopiće se i najtvrđa srca od ovog prizora: Ono šta je zlatni retriver uradio za devojčicu odmah tera suze na oči
14:09 Zdravlje Nisam imala pojma da moja Klara (4) umire: Vaspitačica je primetila neobičan simptom na nozi, spasila joj je život
13:28 Porodica Dirljiva scena je raznežila milione ljudi: Devojčica je prvi put videla svoju mlađu sestru, pogledajte šta je uradila
09:36 Porodica „Tako i ja kad držim daljinski“: Devojčica je zaspala i tata je hteo da joj uzme krofnu iz ruke, njena reakcija je hit!
19:15 Porodica Njihovo značenje je snažno i jedinstveno: Četiri imena za devojčice koje će roditelji u Srbiji obožavati
18:44 Porodica Mamu zamalo nije strefila srčka: Zanemela kada je videla šta je njena devojčica uradila, pa ovo nema nigde!
12:02 Porodica Ljubav na prvi pogled: Mala lutka gleda i ne trepće, a za to je "kriv" poznati lepotan - ne može da mu odoli!
14:33 Porodica "Pa dobro je rekla": Urnebesna reakcija male Aline na mamino pitanje zašto ne želi decu, ovakva medena klinceza se ne rađa dvaput!
12:21 Ispovesti Devojčica došla iz škole oblepljena trakom: Kada je majka saznala jezivu istinu, odmah se obračunala sa nastavnicima
19:46 Ispovesti Pronađena devojčica koja je nestala 2019: Krili su je na jezivom mestu, godinama se smrzavala u mraku
08:30 Porodica Gore od cigareta i kocke: Jedna zavisnost je poseabno teška, deluje bezazleno, ali lako može da vam uništi život
08:03 Horoskop Vulkan strasti u decembru: Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana