21:25 Lepota i Moda Popularna FRIZURA koja je idealna za SVAKI TIP kose: Na feniranje možete da zaboravite, pravi je SPAS kada nemate vremena
16:30 Lepota i Moda Napravite same FRANCUSKU PUNĐU: Popularnost ove FRIZURE ne jenjava, a korisna je u SVAKOJ prilici
13:17 Lepota i Moda Napravite VOLUMEN bez stilizovanja kose: Trik profesionalaca je najveći TREND, potrebno je samo nekoliko minuta za SAVRŠENU frizuru
15:56 Lepota i Moda Lop je FRIZURA koja je PAŽ zbacila sa TRONA: Briše godine sa lica, a kao stvorena je za MODERNE ŽENE koje obožavaju da se izdvoje u masi
10:16 Lepota i Moda Frizure koje NIKADA ne izlaze iz MODE: Brišu godine, daju SVEŽINU licu i veoma ih je LAKO stilizovati
21:30 Lepota i Moda Sa ovim PRAMENOVIMA ćete zaboraviti na odlazak kod frizera: Pristaju svakoj BOJI kose, a veoma se LAKO održavaju
08:30 Lepota i Moda Podstaknite RAST kose u ŠEST koraka: Usvojite ove DVE navike pre spavanja i gledajte REZULTATE
17:48 Lepota i Moda Frizure koje PODMAĐUJU bar 10 godina: Uvek su u TRENDU i sa njima NEĆETE pogrešiti
09:00 Lepota i Moda Frizeri su TESTIRALI i potvrdili: Ovaj sprej ŠTITI kosu od TOPLOTE i stvarno deluje
22:10 Porodica Stručnjaci rešavaju DILEMU: Da li će bebina kosa biti GUŠĆA i JAČA nakon šišanja? Odgovor je IZNENADIO roditelje
15:36 Lepota i Moda ŠEST boja za kosu koje će obeležiti ZIMU: Frizeri otkrili da su najpopularnije u SALONIMA, a nose ih i poznate dame
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima
11:26 Dom i saveti Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!
10:56 Horoskop Pare stižu u džakovima do kraja godine! Za 5 horoskopskih znakova se sudbina menja tokom decembra