16:30 Lepota i Moda Dve MASKE za obnavljanje i BRŽI rast kose: Držite ih na glavi oko 30 minuta, JEDNOM nedeljno, a SASTOJKE već imate u kuhinji
09:30 Lepota i Moda Najpopularnije FRIZURE zbog kojih ćete izgledati MLAĐE: Nema mnogo posla oko STILIZOVANJA, a uvek ćete biti kao da ste tek izašli iz SALONA
22:00 Lepota i Moda Ove dame su izabrale SEDU KOSU kao svoj stil: Za njih je STARENJE moda i one to savršeno nose
09:00 Lepota i Moda Ovo će biti NAJTRAŽNENIJE frizure u salonima u 2023. godini: Brišu GODINE s lica, a i dve se veoma LAKO održavaju
16:40 Lepota i Moda "Samo nam je ovo trebalo": Žene su OČARANE močnim trikom Dženifer Aniston, ona svoju figuru duguje OVOJ jutarnjoj RUTINI
08:00 Lepota i Moda Kosa NE MORA izgledati SUVO i OŠTEĆENO tokom zime: Uz ovih par saveta ućinićete je BUJNOM i sjajnom, kao sa reklame
08:45 Lepota i Moda TRI sastojka ključna za RAST kose: Uvek pogledajte UPUTSTVO pri kupovini ŠAMPONA, ti elementi štite od OPADANJA vlasi
16:15 Lepota i Moda Uđite SA STILOM u Novu godinu: Pet NEVEROVATNIH frizura koje će biti APSOLUTNI HIT u 2023. godini
12:06 Lepota i Moda PET najvećih grešaka kojima se UNIŠTAVAJU vlasi: Tejlor je DOKTOR za kosu i tvrdi da ih VEĆINA žena praktikuje, a mogu da dovedu do ALOPECIJE
08:50 Lepota i Moda Imate problem sa "NAELEKTRISANOM" kosom: Ova tri saveta će vam pomoći da je obuzdate
11:30 Lepota i Moda Najnoviji TRIK za brzo pranje KOSE košta samo 50 dinara: Poznata blogerka objavila video, ljudi ostali u ŠOKU koliko je efikasno!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima
11:26 Dom i saveti Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!
10:56 Horoskop Pare stižu u džakovima do kraja godine! Za 5 horoskopskih znakova se sudbina menja tokom decembra