19:35 Porodica Papagaj pevanjem oduševio 287 miliona ljudi: Opsednut je hitom iz 1978. godine, odlepi kad čuje tu pesmu!
17:26 Porodica Dušu će vam razgaliti: Mališan je prvi put video uključene lampice na jelki, njegova reakcija je sve raznežila
14:56 Ispovesti Devojke, čuvajte se: Otkačila je momka posle dva izlaska, njegova poruka je zapanjila 6 miliona ljudi!
12:48 Ispovesti Mladoženja postao hit na internetu: Na svadbi mu se desila nezgoda zbog koje su gosti zanemeli, to nikada neće zaboraviti!
11:08 Dom i saveti Mira je rešila muku sa aluminijumskom folijom: Taj problem strašno nervira, a desi se baš kada ste u žurbi
17:10 Ispovesti „Htela sam da propadnem u zemlju“: Šef je pročitao Natalijin čet i sve kolege su dobile otkaz!
13:35 Ispovesti Žena je kupila šolje preko interneta, i to za poklon: Kada je otvorila paket, samo što se nije šlogirala!
13:10 Porodica Pas je video sneg prvi put u životu: Ljudi plaču od smeha dok gledaju njegovu reakciju!
17:19 Dom i saveti Sofija je sipala so u tiganj i rešila se muke: Od tada više nema problem koji muči mnoge u kuhinji
16:54 Porodica Vlasnik je isključio crtać koji je pas gledao: Haski se ljuti gore od malog deteta, ljudi ne veruju šta radi!
14:59 Porodica Kada tata hrče, nastane haos: Taj zvuk ni njegova beba ne može da podnese, njena reakcija je urnebesna!
16:56 Porodica Nasmejao mamu i još 32 miliona ljudi! Rekla je sinu da mora na spavanje, a on je ovako prevario!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima
11:26 Dom i saveti Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!
10:56 Horoskop Pare stižu u džakovima do kraja godine! Za 5 horoskopskih znakova se sudbina menja tokom decembra