20:30 Lepota i Moda Anastasija Ražnatović u duhu glamura starog Holivuda: Umesto venčanice haljina u stilu grčke boginje
11:29 Lepota i Moda Kupila sam venčanicu za 400 dinara: Izgledala sam kao milion dolara, niko nije mogao ni da sanja koliko sam platila haljinu
20:31 Ispovesti Zatekla svekrvu u svojoj venčanici dok je verenik "čuvao stražu": "Sad mi se gadi da je obučem", požalila se buduća nevesta
09:00 Lepota i Moda Otkriva vaše skrivene želje i namere: Verovanja kažu da vaša venčanica mnogo toga govori o vama kao osobi
11:32 Lepota i Moda Ne morate da plaćate dva puta venčanicu: Dizajnerka otkrila trik koji bajkovitu haljinu za najvažniji dan transformiše u urbanu
12:15 Lepota i Moda Zbog gole venčanice od 4.000 evra mladu isprozivali gosti: "Došli smo na venčanje da gledamo u tvoj donji veš?"
13:50 Lepota i Moda Veo dugačak sedam metara i haljina optočena sa 10.000 bisera: Venčanica princeze Dajane koštala je 115.000 dolara, a evo zašto je čuvana u sefu
20:25 Ispovesti Jednu venčanicu je platila 300, a drugu 500 dinara: Obe su prelepe, svi komentarišu da je izgledala glamurozno kao Megan Markl
20:46 Lepota i Moda Jesi li krenula na maturu ili svoje venčanje: Zamolila sam goste da dođu u belom, pa su me svi napali zbog jednog detalja
11:46 Poznati Nosila istu venčanicu kao Grejs Keli: Unuka Đorđa Marjanovića stala na "ludi kamen" sa bogatim biznismenom i odala počast dedi
10:29 Lepota i Moda Da li biste nosili venčanicu iz 1949. godine? Marija je uzela bakinu haljinu, malo je preradila i sada je sve mlade žele za sebe
20:00 Lepota i Moda Mlade su OPSEDNUTE ovom modernom venčanicom: Stigla je u Srbiju i košta samo 30 evra
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale