19:53 Ispovesti Bizarna fotografija koja je zbunila sve: Žena u venčanici koja izgleda drugačije iz svakog ugla
18:23 Lepota i Moda Za mlade sa stilom: Poznata dizajnerka otkrila novu kolekciju venčanica i posavetovala buduće neveste kako samo ona ume
14:55 Ispovesti Teško da vam se neće smučiti: Ljudi su hvalili mladinu venčanicu, a onda je otkrivena jeziva tajna
12:36 Poznati Dior je šio venčanicu samo za nju: Evo koliko su para potrošili Brena i Boba na svoje venčanje, a tek da vidite koliko jela je bilo na meniju
20:30 Lepota i Moda Anastasija Ražnatović u duhu glamura starog Holivuda: Umesto venčanice haljina u stilu grčke boginje
11:29 Lepota i Moda Kupila sam venčanicu za 400 dinara: Izgledala sam kao milion dolara, niko nije mogao ni da sanja koliko sam platila haljinu
20:31 Ispovesti Zatekla svekrvu u svojoj venčanici dok je verenik "čuvao stražu": "Sad mi se gadi da je obučem", požalila se buduća nevesta
09:00 Lepota i Moda Otkriva vaše skrivene želje i namere: Verovanja kažu da vaša venčanica mnogo toga govori o vama kao osobi
11:32 Lepota i Moda Ne morate da plaćate dva puta venčanicu: Dizajnerka otkrila trik koji bajkovitu haljinu za najvažniji dan transformiše u urbanu
12:15 Lepota i Moda Zbog gole venčanice od 4.000 evra mladu isprozivali gosti: "Došli smo na venčanje da gledamo u tvoj donji veš?"
13:50 Lepota i Moda Veo dugačak sedam metara i haljina optočena sa 10.000 bisera: Venčanica princeze Dajane koštala je 115.000 dolara, a evo zašto je čuvana u sefu
20:25 Ispovesti Jednu venčanicu je platila 300, a drugu 500 dinara: Obe su prelepe, svi komentarišu da je izgledala glamurozno kao Megan Markl
08:57 Dom i saveti Skida kamenac za 30 dinara kao od šale! Jedno sredstvo koje imate u kući bolje čisti od skupih proizvoda!
08:32 Horoskop Biće srećne ruke: Sreda, 18. jun je dan kada će 3 znaka ostvariti snove, jači su nego ikada pre
21:56 Poznati Spiskala sve tatine milione, pa završila u prikolici punoj buđi: Da stvar bude još gora, zbog bivšeg muža sada je u dugovima do guše!
21:28 Horoskop Tri najtvrdoglavija horoskopska znaka: Bolje je raspravljati se sa zidovima, nego poklušavati njima nešto da dokažete!
21:05 Lepota i Moda Leto 2025 u znaku frizure Kejt Midlton: Srpkinje samo ovakve talase traže, ma ne zanima ih ništa drugo!
20:38 Zdravlje Vodeći lekar izdao ozbiljno upozorenje: Ovaj kozmetički proizvod može izazvati slepilo, a žene ga koriste svakodnevno!