20:46 Lepota i Moda Jesi li krenula na maturu ili svoje venčanje: Zamolila sam goste da dođu u belom, pa su me svi napali zbog jednog detalja
11:46 Poznati Nosila istu venčanicu kao Grejs Keli: Unuka Đorđa Marjanovića stala na "ludi kamen" sa bogatim biznismenom i odala počast dedi
10:29 Lepota i Moda Da li biste nosili venčanicu iz 1949. godine? Marija je uzela bakinu haljinu, malo je preradila i sada je sve mlade žele za sebe
20:00 Lepota i Moda Mlade su OPSEDNUTE ovom modernom venčanicom: Stigla je u Srbiju i košta samo 30 evra
21:00 Lepota i Moda Udala se Sofija Riči: Izbor venčnice je san snova, Šanel kreacija, šivena po meri, jedan detalj je čini BAJKOVITOM
18:30 Ispovesti Ovo se zove NEPOŠTOVANJE MLADENACA: Došla je na venčanje i obukla toliko PROVOKATIVNU haljinu, da niko nije ni pogledao u mladu
09:47 Ispovesti Jasmina je sanjala dan svog venčanja, a onda joj je svekrva napravila PAKAO: "Duša me boli, evo šta je glupača uradila"
22:00 Ispovesti Kupila je venčanicu za samo 4.000 DINARA: Poručila je preko interneta, a kada je obukla usledio je ŠOK!
10:49 Lepota i Moda Haljine po kojima ćemo zauvek pamtiti Vivijan Vestvud: Venčanica Keri Bredšo ušla je u istoriju
17:30 Ispovesti Jasmina je pokazala FOTOGRAFIJU sa venčanja staru nekoliko godina: "Ovo je jezivo, ne mogu da verujem da su mi dopustili da obučem ovo"
13:18 Ispovesti "Verenik mi je UKRAO venčanicu, a u sve je umešana i BUDUĆA svekrva": Izbezumljena MLADA podelila ISPOVEST na INTERNETU, ljudi ne mogu da poveruju šta čitaju
13:43 Lepota i Moda Kupila je dve VENČANICE za HILJADU dinara i izazvala HAOS: "Ne mogu da verujem da je ovo moguće, izgledaš kao Megan Markl"
15:14 Dom i saveti Kako prepoznati zrelu lubenicu bez probanja? Jedan znak u njenom izgledu garantuje da je slatka kao šećer!
14:43 Poznati „Isplanirala sam svoju sahranu“: Poznata voditeljka progovorila o mučnoj borbi s tumorom mozga
14:11 Ispovesti Vlasnici su mislili da je njihov pas na samrti: Veterinar ih zapanjio dijagnozom, svi plaču zajedno s njima!
13:41 Dom i saveti Požuteli prekidači za svetlo će biti kao novi! Dovoljan je 1 sastojak za čišćenje PVC stolarije, odmah će zabeleti!
13:10 Porodica Kako se prave knedle za supu: Neće biti gnjecave niti će se raspadati ako u smesu dodate 1 sastojak
12:35 Horoskop Za 2 znaka horoskopa stiže životni džekpot! Do kraja juna će dobiti ogromne pare i ostvariti sve želje!