21:00 Lepota i Moda Udala se Sofija Riči: Izbor venčnice je san snova, Šanel kreacija, šivena po meri, jedan detalj je čini BAJKOVITOM
18:30 Ispovesti Ovo se zove NEPOŠTOVANJE MLADENACA: Došla je na venčanje i obukla toliko PROVOKATIVNU haljinu, da niko nije ni pogledao u mladu
09:47 Ispovesti Jasmina je sanjala dan svog venčanja, a onda joj je svekrva napravila PAKAO: "Duša me boli, evo šta je glupača uradila"
22:00 Ispovesti Kupila je venčanicu za samo 4.000 DINARA: Poručila je preko interneta, a kada je obukla usledio je ŠOK!
10:49 Lepota i Moda Haljine po kojima ćemo zauvek pamtiti Vivijan Vestvud: Venčanica Keri Bredšo ušla je u istoriju
17:30 Ispovesti Jasmina je pokazala FOTOGRAFIJU sa venčanja staru nekoliko godina: "Ovo je jezivo, ne mogu da verujem da su mi dopustili da obučem ovo"
13:18 Ispovesti "Verenik mi je UKRAO venčanicu, a u sve je umešana i BUDUĆA svekrva": Izbezumljena MLADA podelila ISPOVEST na INTERNETU, ljudi ne mogu da poveruju šta čitaju
13:43 Lepota i Moda Kupila je dve VENČANICE za HILJADU dinara i izazvala HAOS: "Ne mogu da verujem da je ovo moguće, izgledaš kao Megan Markl"
13:19 Ispovesti "Nije je bilo, IZBEZUMILA sam se!": Verenik je napravio NEOPROSTIV potez u kom ga je podržala MAJKA, a mlada odmah OTKAZALA venčanje
08:27 Ispovesti Mladi je VENČANICA završila 2 metra ISPOD zemlje: Kada je MLADOŽENJA shvatio šta je uradio, PLAKAO je kao kiša
15:07 Ispovesti Nakon SVEKRVINOG poteza, MLADA je samo otišla: Mladoženjina ODLUKA je naterala na drastičan POTEZ, venčanje je uništeno
17:40 Lepota i Moda Visoka MODA ili odevni SKANAL? Opšta pomama za PROVIDNIM HALJINAMA, ovo su mlade koje su izabrale GOLE VENČANICE
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale