08:12 Lepota i Moda Od proćelavog princa do brutalnog frajera: Evo kako je Vilijam dospeo na listu najatraktvnijih muškaraca, a za sve je zaslužna ona
21:27 Poznati Kraljica Ranija oduševila modnim izborom u Njujorku: Bela košulja i pencil suknja za čistu desetku
09:00 Lepota i Moda Dina je ikona stila koja ruši rigidna šerijatska pravila: Evo zašto je najmodernija žena Saudijske Arabije postala uticajna u svetu mode
16:50 Lepota i Moda Stajling neupadljiv i klasičan, a na ramenu asesoar vredan preko 1000 evra: Modni detalj supruge Nikole Jokića svima upada u oči
12:00 Poznati Modni stil Marije Kilibarde kao večna inspiracija: Obožava svedene kombinacije, a ovaj vanvremenski komad je obavezan u njenom ormaru
09:23 Lepota i Moda Kombinacija u dve boje i minimalistički nakit: Dženifer svojim stajlingom donosi leto, ovo nikada nije promašaj
12:15 Lepota i Moda Izvadila je sve iz ormara i obukla: Gven Stefani na meti opasnih kritika zbog "nabacanog" stajlinga, ali mnogi smatraju da je ostala dosledna sebi
18:05 Lepota i Moda Poznate dame koriste SKROMNE odevne predmete, a kidaju kako izgledaju: Uz ovo ZLATNO PRAVILO i mi "obične" ćemo delovati i otmeno i skupo
10:40 Lepota i Moda Da li je stvarno napravila modni KIKS? Kad može Amal Kluni u ovom izdanju na Crveni tepih, možemo i mi "obične" žene
16:06 Lepota i Moda "Zimske" haljine će ovog LETA biti na vrhuncu popularnosti: U Srbiji se rasprodaju brzinom svetlosti, a cena im je MIZERIJA
17:00 Lepota i Moda Nežna Keri Bredšo ovo NIKADA ne bi obukla: Sara Džesika Parker izgleda kao BESKUĆNIK, "nabacala" je odeću na sebe
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore