Poznate dame koriste SKROMNE odevne predmete, a kidaju kako izgledaju: Uz ovo ZLATNO PRAVILO i mi "obične" ćemo delovati i otmeno i skupo

Vesti 22.05.2023 18:05 0

Estetika "bogate mame" je vrlo popularna ove godine. Ultimativni simbol ovog stajlinga označava osobu koja nije opterećena brendiranim komadima odeće, već njen stajling komunicira "malo je mnogo"

Poznate dame koriste SKROMNE odevne predmete, a kidaju kako izgledaju: Uz ovo ZLATNO PRAVILO i mi "obične" ćemo delovati i otmeno i skupo

Profimedia

"Rich mom energy" je estetika koja kombinuje suptilni luksuz sa praktičnošću. Ovaj stil inspirišu bogate majke i karakteriše ga skromnost, ali i visoki kvalitet i elegancija. Izbor neutralnih nijansi, jednostavnih krojeva i luksuznih detalja čine osnovu ovog trenda, a bogate mame su njegovi glavni predvodnici.

Zašto bogate "mame"? One svojim stajlingom komuniciraju da nisu uznemirene tipičnim problemima majčinstva – poput mrlja od hrane ili blatnjavih nogavica. 

"Rich mom energy" je stil koji inspirišu životni izbori super bogatih žena i njihov modni ukus. On predstavlja produžetak "quiet luxury" trenda, koji se sada fokusira na prividno skromne, ali ultra luksuzne odevne predmete. Neutralne nijanse i jednostavni krojevi bez logotipa čine osnovu ovog stila. 

Prividno skromni odevni predmeti, kao što su neutralne nijanse i jednostavni krojevi bez logotipa, čine osnovu "Rich mom energy" stila, a ipak su detalji stajlinga ultra luksuzni i bezobrazno skupi.

U GALERIJI SU PRIMERI STILA "RICH MOM ENERGY"

"All-white" izgled je jedan od ključnih elemenata "rich mom" stila. On se upotpunjuje neutralnim nakitom, bela košljulja sa belim pantalonama i obuća u nekoj nenametljivoj boji. Ovaj sofisticirani izgled kombinuje minimalistički pristup sa izabranim komadima visokog kvaliteta.

Takođe, izgled "sve u crnom" ili stajling u dve boje, takođe su elementi stila "bogata mama"

Strane glumice predvode ovaj trend svojim izborom garderobe. One uspešno kombinuju suptilne elemente luksuza sa praktičnošću. Torbe su ključni komad u njihovim odevnim kombinacijama, ali su istovremeno i funkcionalne, omogućavaju im da ponesu sve što im je potrebno za njihovu decu dok su u pokretu. Pored toga, nakit i luksuzni satovi često upotpunjuju njihov izgled. Skupi detalji poput kaiša, sata ili nakita treba da budu upadljivi.

Žizel Bundšen, Keti Holms i Anđelina Džoli su samo neke od zvezda koje su prepoznate kao primeri bogatog "mama" stila. Paparaci često fotografišu ove majke dok obavljaju svoje obaveze, a njihov stil je u skladu sa "rich mom energy" estetikom. One pokazuju kako se nosi ovaj trend na svakodnevnoj bazi.

Kako biste sami usvojili "rich mom look", možete se odlučiti za kombinaciju klasičnih komada poput farmerica i košulje u istoj boji. Važno je posvetiti pažnju detaljima. Na primer, možete podvrnuti "oversajz" džemper na pola i upariti ga sa belim pantalonama, dok ispod džempera blago treba da se nazire upečatljiv kaiš. Ne zaboravite da dodate i nakit, posebno zlatni nakit, kako biste zaokružili svoj "rich mom" izgled.

 

Komentari (0)
Loading