17:30 Poznati Slavni glumac PRVI PUT nakon smrti dvogodišnjeg SINA: "Neopisivo sam TUŽAN, ali verujem da postoji DOBRO na ovom svetu"
16:05 Ispovesti Dečak MOLIO majku da ga pusti da UMRE: Razlog je veoma TUŽAN, a dijagnostikovana mu je TEŠKA bolest
11:50 Ispovesti Pogledao je ženinu FOTOGRAFIJU i šokirao se: Primetio je DETALJ koji joj je spasio život
07:38 Ispovesti Mučilo je ZUJANJE U UŠIMA i loše RASPOLOŽENJE: Lekari su joj rekli da ima upalu SINUSA, prepisivali su joj i ANTIDEPRISIVE, a istina je bila ZASTRAŠUJUĆA
19:05 Ispovesti "Mislila sam da mi ZUJI u ušima od UPALE SINUSA": Zbog SMRTONOSNE bolesti DVE godine NIJE plakala, život joj se PREOKRENUO nakon dijagnoze
14:15 Ispovesti Doktor joj je saopštio JEZIVU dijagnozu: Rečeno je da ima još par meseci života, evo šta je Laura tada uradila i PREŽIVELA ovaj pakao
15:32 Ispovesti Danijela je mislila je da je MAMURNA: Istina je bila MNOGO gora, lekari su joj ubrzo otkrili SRTONOSNU bolest
10:00 Ispovesti Majka bolesnog i slepog DEČAKA se pohvalila kako joj sin spreman za MALU MATURU: Jedan JADAN i UŽASAN komentar upućem Veljku je RAZBESNEO celu Srbiju!
22:10 Zdravlje Pevač (33) POZNATOG BENDA preminuo zbog tumora na mozgu: Bio je PROGRESIVAN i nisu uspeli da ga operišu, evo kako se prepoznaje
08:48 Zdravlje "Mislila SAM da JE UMOR posledica trudnoće": Doktori su mi nakon POROĐAJA otkrili strašnu ISTINU!
10:30 Zdravlje Nije svaki BOL u glavi isti: Četiri vrste glavobolje mogu biti znak ozbiljne bolesti, ne gubite vreme, posetite lekara!
18:28 Poznati ,,Čuo sam kako mi kosti pucaju...": Glumac doživeo katastrofalnu nesreću dok je čistio sneg, život mu je visio o koncu
18:00 Zdravlje Nije samo pupak: Ljudi masovno zaboravljaju da operu ove delove tela, puni su rizičnih bakterija
17:29 Poznati Preminula u 100. godini života: Ovako su izgledali poslednji trenuci čuvene glumice, Srbi je pamte po ovoj ulozi
17:03 Zdravlje Banane imaju nekoliko faza zrelosti: Evo koje su najzdravije, a koje mogu izazvati zdravstvene tegobe
16:41 Dom i saveti Biće bolji nego banjalički i sarajevski, prste da poližete: Kako za 1. maj ispeći najbolje ćevape, trik je u jednoj stvari na roštilju