11:30 Poznati MILIJARDER (92) i dalje lomi SRCA ženama: Ostavio je 26 godina mlađu verenicu, a OVO je bizaran razlog!
14:30 Poznati Zvezda najvećeg NETFLIKSOVOG hita se udaje: Ima samo 19 godina i rešila je da provede sa njim ostatak ŽIVOTA
20:30 Poznati Pevačica RASKINULA veridbu i smuvala se sa OVIM reperom: "Nismo ni SLUTILI da će oni ikad završiti zajedno"
20:00 Poznati Adel je ponovo VERENA? Prsten na njenoj ruci izazvao je POMETNJU u Las Vegasu, već se zna kad je DATUM njenog venčanja
13:45 Porodica Ana je svuda nosila verenički prsten, a to nije znala: Godinu dana kasnije dečko joj je priredio neverovatno iznenađenje
15:00 Poznati Ovo je NAJSKUPLJI verenički prsten u ISTORIJI: Nakon što je isprošena, dijamant je dobio IME po NJOJ!
18:30 Porodica Ne blamiraj se, nemaš POŠTOVANJA prema sebi: Zbog svoje VERIDBE devojka je linčovana na društvenim mrežama
21:35 Ispovesti Upoznali su se preko INTERNETA, ubrzo i verili: Ljubav je ODMAH bila JAKA, a onda su saznali da dele NEVEROVATNU prošlost
13:20 Porodica Većina Srba ovo meša: Da li znate da postoji razlika između PROSIDBE i VERIDBE, a evo i koje je, RODITELJIMA je veoma značajna!
20:20 Porodica Da li ste znate koja je razlika između PROSIDBE i VERIDBE? Stari OBIČAJ koji danas nema toliko jaku SIMOLIKU kao nekad
21:00 Ispovesti Zaplakala je ugledavši verenički prsten, a potom završila u bolnici: Ovo što mi je dao je, malo reći ODVRATNO!
21:40 Porodica GROZNO! Zaprosio je, a umesto PRSTENA na prst joj stavio OVO - Osećam se neprijatno kada ga gledam
10:02 Zdravlje Navike koje kvare zube: Svi mahom radimo ove stvari, a stomatolog otkriva kako da sačuvamo blistav osmeh
09:30 Dom i saveti Račun za struju će biti 30% niži: Isključite ova 3 uređaja kada ih ne koristite, vuku struju kao ludi!
09:05 Poznati INTERVJU Glumica Iva Štrljić: I na ulici me zovu Dijana Erski, ta uloga mi je donela veliku radost i preko 10 nagrada
08:40 Zdravlje Izbegavajte za doručak ove 4 namirnice: Nadimaju stomak, stvaraju nervozu i osećaj umora
08:15 Dom i saveti Koliko često treba prati peškire? Stručnjaci objašnjavaju na koje stvari da obratimo pažnju, ovo morate da znate
07:51 Poznati Život su mu obeležile tragedije: Sam je sebi bio najveći neprijatelj, a umro je je juče u teškim mukama, potpuno sam