23:06 Ispovesti Pobegla je i udala se za čoveka kojeg je poznavala 13 dana: "Ne bih to nikome preporučila"
16:42 Porodica „Nikome to ne bih preporučila!“ Pobegla od kuće i udala se za momka koga je poznavala samo 13 dana
12:12 Ispovesti "To je početak zlostavljanja": Devojka otkrila na šta je dečko prisilio kako bi je verio, ljudi su zgroženi
20:28 Poznati Nisu im davali šanse, ali oni su ipak uspeli: Zoe Kravic i Čening Tejtum se verili, zasijao dijamantski prsten na njenoj ruci
13:33 Porodica Milioner zaprosio Kristinu, pa na proslavi veridbe uradio nešto brutalno: Ona u suzama, gosti u šoku, ne veruju šta slušaju
12:10 Poznati Verila se Rene Zelveger: Posle niza propalih ljubavi, u šestoj deceniji sreću ju pronašla pored deset godina mlađeg
14:36 Ispovesti "Verio me je ružnim i jeftinim prstenom": Kada je devojci otkrio svoj pakleni plan, njihova veza je pala u zaborav
12:21 Poznati Ne kaže se bez razloga treća sreća: Udaje se Nikol Šerzinger, slavni sportista joj stavio prsten na ruku
10:24 Ispovesti U školi je maltretirao, a ona se udala za njega: "Verujem da je imao dobar razlog da me napada"
10:28 Poznati Verila se glumica koju Srbi obožavaju: Ruku jedva drži u vazduhu od težine vereničkog prstena
17:23 Poznati Najbogatiji čovek na svetu je zbog nje ostavio ženu: Nakon sedam godina turbulentne veze, par staje na ludi kamen!
15:10 Porodica Ovo je NAJEMOTINIJI video koji ćete danas videti: O njegovoj PROSIDBI danas svi pričaju!
10:02 Zdravlje Navike koje kvare zube: Svi mahom radimo ove stvari, a stomatolog otkriva kako da sačuvamo blistav osmeh
09:30 Dom i saveti Račun za struju će biti 30% niži: Isključite ova 3 uređaja kada ih ne koristite, vuku struju kao ludi!
09:05 Poznati INTERVJU Glumica Iva Štrljić: I na ulici me zovu Dijana Erski, ta uloga mi je donela veliku radost i preko 10 nagrada
08:40 Zdravlje Izbegavajte za doručak ove 4 namirnice: Nadimaju stomak, stvaraju nervozu i osećaj umora
08:15 Dom i saveti Koliko često treba prati peškire? Stručnjaci objašnjavaju na koje stvari da obratimo pažnju, ovo morate da znate
07:51 Poznati Život su mu obeležile tragedije: Sam je sebi bio najveći neprijatelj, a umro je je juče u teškim mukama, potpuno sam