21:24 Ispovesti Naručila sam farmerke preko interneta: Kada sam otvorila paket, život mi se smučio, evo šta sam dobila umesto pantalona
10:43 Dom i saveti Znate li da pravilno ispržite crni luk? Postoji "caka" koja pomaže da se sačuvaju svi hranljivi sastojci - važno je!
15:25 Dom i saveti Ova CAKA u kuhinji zlata vredi: Skratiće vam VREME i sačuvati živce, domaćice se KUNU u ovaj trik!
19:30 Dom i saveti Na ovaj način pržite LUK i nećete usmrdeti kuću: Potrebna je samo jedna kašika OVOG sastojka koja neutrališe mirise!
08:41 Ispovesti Najluđe INTERNET prevare: Devojka je naručila PANTALONE, a kad je otvorila PAKET ugledala je nešto na šta nikada ne bismo POMISLILI
09:00 Dom i saveti Trikovi zbog kojih su domaćice KONAČNO presrećne: Ne morate da RONITE SUZE dok sečete luk, ovo su cake starih KUVARA
11:30 Zdravlje NAJZDRAVIJA biljka na svetu bere se u SEPTEMBRU: Obara krvni PRITISAK, preventiva je kod ŠEĆERA, a tek šta radi HOLESTEROLU
12:50 Zdravlje Crni luk kao lek: Snižava pritisak i šećer, NORMALIZUJE krvnu sliku, potrebno je da ga SEDAM dana jedete na ovaj način
15:18 Dom i saveti Domaća PRIHRANA ZA BILJKE od ljuski LUKA: Ovim sastavom ćete PODARITI biljkama sve neophodne vitamine i UBRZATI rast i cvetanje!
14:10 Dom i saveti Kako da pržite LUK a da ne USMRDITE celu kuću? Ovaj JEDNOSTAVAN trik otkrili su profesionali KUVARI i provereno funkcioniše
11:54 Dom i saveti Nikad lakše i JEDINO LOGIČNO rešenje: Ceo život GREŠIMO, žena je pokazala kako najbrže i najlakše da ISEČEMO LUK, čak nema ni SUZA
22:01 Porodica Na Veliki petak ne solite hranu i ne dirajte nož: Srpski običaji koji se prenose s kolena na koleno
21:37 Dom i saveti Koliko dugo se kuvaju jaja? Da bi bila savršeno tvrda za kucanje, potrebno je tačno ovoliko minuta
20:46 Ispovesti Kada se farbaju jaja? Popadija Višnja objasnila da li se to radi na Veliki petak ili subotu
20:21 Dom i saveti Kako očistiti fugne na pločicama: Uz ovaj jednostavan trik, buđ i prljavština nestaju za 5 minuta!
19:55 Porodica Žena pokazala kako farba jaja u WC šolji! Tvrdi da je tako najbrže, a ljudima se povraća dok gledaju!