17:09 Dom i saveti Ovaj trik koriste i kuvari u restoranima i hotelima: Svetski asovi u kuvanju samo ovako dinstaju luk, među njima i Gordon Remzi
14:37 Dom i saveti Iseckajte luk bez suza: Samo 1 kap ove namirnice rešava veliku muku, bićete oduševljeni
11:15 Zdravlje Zašto je dobro jesti svinjsku mast, slaninu i luk? Nutricionistkinja ima iznenađujuće odgovore
16:38 Dom i saveti Ako ovo povrće držite pored luka, brže će istruliti: Srbi i Srpkinje ovo često rade, nisu ni svesni da greše
12:40 Dom i saveti Nema više plakanja dok seckate luk: Evo kako da se zauvek rešite ovih dosadnih suza
19:07 Dom i saveti Nikada ga ne stavljajte u frižider: Luk će ostati hrskav i svež šest meseci kada se skladišti pravilno uz jednostavan trik
12:40 Dom i saveti Luk će ostati svež i do mesec dana: Iskusni kuvar otkriva na kakvom mestu ga je najbolje čuvati
16:15 Dom i saveti Ovako to rade profesionalni kuvari: Dodajte tajni sastojak prilikom prženja luka i vaša hrana će biti sto puta ukusnija
08:36 Dom i saveti Nema više suza: Ovo je provereno najbolji način za seckanje luka, sve stvari imate u kuhinjskoj fioci
21:24 Ispovesti Naručila sam farmerke preko interneta: Kada sam otvorila paket, život mi se smučio, evo šta sam dobila umesto pantalona
17:27 Horoskop Nedeljni horoskop od 17. do 23. februara 2025: Sudbonosni period za novac i ljubav, jedan znak će biti posebno srećan
17:07 Zdravlje U kafu ne stavljajte ova 2 sastojka: Dijetolog tvrdi da mogu izazvati problem sa pamćenjem
16:47 Lepota i Moda Šminka koja će vam skinuti 10 godina! Evo koja boja karmina i vrsta pudera daju svež i mladolik izgled
15:42 Horoskop Za njih je druga polovina februara pravi haos! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem